TRANSFER DÖNEMİ

Geçtiğimiz sezonu şampiyon kapatan Galatasaray'da Diagne bilmecesi sürüyor. Devre arasında Ksaımpaşa'da 10 milyon euro'ya transfer edilen Fildişi Sahilli golcünün, Suudi Arabistan kulüpleriyle ciddi bir şekilde görüştüğü ve Galatasaray'a elle tutulur bir bonservis kazandıracağı konuşuluyor. Fatih Terim'in listesinin başında ise Kayserispor'un yıldızı Deniz Türüç bulunuyor. İlerleyen günlerde 26 yaşındaki yıldızı Galatasaray formasıyla görme olasılığı hayli yüksek.

Fenerbahçe'de Mehmet Topal ile sözleşme karşılıklı olarak feshedildi. 34 yaşındaki milli futbolcu için bir çok Süper Lig kulübü devrede. Sarı Lacivertlilerin Kameni ve Alper ile de sözleşmeyi feshetmeyi planladığı iddia ediliyor. 21 yaşındaki gurbetçi oyuncu Murat Sağlam ve bir Fenerbahçe efsanesi Emre Belözoğlu'yla anlaşan Fenerbahçe'de ilerleyen günlerde iddialı isimlerin imza attığını göreceğiz gibi görünüyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in A Milli Futbol Takımı'yla anlaşması sonrası Başakşehir'in başarılı çalıştırıcısı Abdullah Avcı ile anlaşan Beşiktaş'ta Khedira ve Boyd gibi isimler sıkça telaffuz edilirken şu anlık bir hamle yok. Önümüzdeki sezon mutlak şampiyonluk parolası olan Siyah Beyazlılarda sözleşmesi feshedilen Adriano'nun yerine bir sol bek ve bir maç oynayıp bir maç oynayamayan Gökhan Gönül'e iyi bir alternatife ihtiyaç var. İlerleyen günler bakalım ne gösterecek...