Fenerbahçe beklendiği gibi oyunu tamamen karşı alana yıkarak başladı. Futbolcular hırslı, önde etkili baskı yapıyorlardı. Ancak İrfan Can’ın fiziken yetersiz olması ilk yarıyı Fenerbahçe’ye 10 kişi oynattı.  

Fenerbahçe beklendiği gibi oyunu tamamen karşı alana yıkarak başladı.

Futbolcular hırslı, önde etkili baskı yapıyorlardı. Ancak İrfan Can'ın fiziken yetersiz olması ilk yarıyı Fenerbahçe'ye 10 kişi oynattı.

Ardına gelen daha henüz ikinci yarının başında İsmail Yüksek'in küçük bir acemiliği kırmızı kart görmesine neden oldu.

Arao'nun önceki maçtan nazaran bu maçtaki performansı hele ki taraftarın önünde ilk sınavındayken beklentimin çok çok altında kaldı.

Polonya'da ki maçta özellikle Ferdi ve Osayi müthiş oynamışlar ve hücuma çok fazla katkı sağlamışlardı. Lucescu bu maçta dersine iyi çalışıp Osayi'nin de Ferdi'nin de hücuma minimum katkı yapmasını sağladı.

Üçüncü bölgede üretkenliğin çok yetersiz oluşunun üstüne Ferdi ve Osayi'de etkisiz hala getirilince Fenerbahçe bekleneni veremedi.

Oyunun genelinde de Valencia, Joshua King arasında bağlantı bir türlü kurulamıyor olması tur kapısını tamamen kapatmış oldu.

Fenerbahçe sezona buruk başlayacak olsa da bunu pozitife çevirmenin yolunu net bir şekilde stoper ve santrafor transferi yaparak lig'e başlamasıdır. Bu bölgelere nokta atışlar yapılmadığı taktirde Fenerbahçe için sezon çok iç açıcı olmaz.