Süper Lig'de ilk yarı sona erdi. Trabzonspor rekor kırarak 46 puanla devreyi en yakın rakibine 10 puan farkla zirvede tamamladı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri oynadıkları futbolla 37 yıl sonra taraftara bu sene o sene dedirtti.

Süper Lig'de ilk yarı sona erdi. Trabzonspor rekor kırarak 46 puanla devreyi en yakın rakibine 10 puan farkla zirvede tamamladı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri oynadıkları futbolla 37 yıl sonra taraftara bu sene o sene dedirtti. Birçok kez zirve yarışını son anda kaptıran Fırtına, bu sene liderliği hiç de devredecek gibi görünmüyor. Sakatlık yaşanan bölgelere yapılacak iyi takviyelerin, bordo mavilileri 37 yıllık hayale uçuracağını düşünüyorum.

3 büyüklerin bu seneki ligdeki durumları felaket. Adeta tel tel dökülür durumdalar. Beşiktaş ve Fenerbahçe'de teknik direktörler ilk yarı tamamlanmadan istifa etti veya sözleşmesi feshedildi. Galatasaray'da da Avrupa'daki başarı olmasa Terim'in koltuğu sallanıyor olması muhtemel idi. Avrupa başarısı olmasına rağmen homurdanmalar mevcut. Fenerbahçe'nin oynadığı isteksiz, garip, ne idüğü belli olmayan futbol. Beşiktaş'ın şaşkın, iş bilmez, bal yapmayan arı misali oyunu... Bu sezon 3 büyükler açısından büyük kayıp, büyük fiyasko. İkinci yarıda bu büyükler adına çok büyük değişiklikler olacağını sanmıyorum. Değişim şart!