Süper Lig'in ilk haftası geride kaldı. “3 Büyükler” ve lige yeni yükselen takımlar haftayı kayıpsız atlattı. Son şampiyon Medipol Başakşehir ligin yeni ekibi Atakaş Hatayspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olarak taraftarlarını üzdü.

Süper Lig'in ilk haftası geride kaldı. '3 Büyükler' ve lige yeni yükselen takımlar haftayı kayıpsız atlattı. Son şampiyon Medipol Başakşehir ligin yeni ekibi Atakaş Hatayspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olarak taraftarlarını üzdü.

Sezonun ilk derbisi Beşiktaş ve Trabzonspor arasında, Trabzon'da oynandı. Siyah-beyazlılar 3-1 gibi net bir skorla bordo-mavili ekibi yenmesini bildi. İki takımın da silik bir futbol oynadığı karşılaşma adeta bir kör dövüşünü andırdı. Hatta Trabzonlu seyircilerimizin 'Nerede geçene seneki Trabzon' dediğine eminim. İki takımın da bu performansla ilk 5'e girmesi zor...

Galatasaray da içeride oynadığı Gaziantep maçını 3-1 kazandı. Terim'in öğrencileri özellikle ilk yarı oldukça baskıcı ve istekli bir futbol sergiledi. Müzmin sakat Falcao 2 gol atarak takımını sırtladı.

Sezona flaş transferler ile başlangıç yapan Fenerbahçe zorlu Rizespor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle döndü. Sarı-lacivertliler lehine oldukça tartışmalı 2 penaltının verildiği karşılaşmada Fenerbahçe'nin yeni transferleri pek de göz doldurmadı.