Popüler kültüre dair etrafımıza bakındığımızda gözümüze çarpan belli başlı markaların Siyonizm’in işaretleri olarak niteleyebiliriz.

Popüler kültüre dair etrafımıza bakındığımızda gözümüze çarpan belli başlı markaların Siyonizm'in işaretleri olarak niteleyebiliriz.

Dünya dış ticaretinde adından sıklıkla söz ettiren firmalar ve onların yöneticileri Siyonist hahamlar, ilintiliği bulunan mason locaları ya da Yahudi asıllı olan ve doğrudan destek veren şirketlerdir.

İsrail'e açıktan destek veren markalar:

HP, Starbucks, Puma, Mc Donals, Nestle, Hardee's, Nike, Lipton, Tide, Coca Cola, Burger King, Hyundai, IBM, L'Oreal,

Subway.

Kuşku götürmez bir gerçek ki; liste de adı yazılı olan dünya markalarının ürünlerinden talep etmek, kullanmak herkesin şahsi değerlerine ve inançlarına göre hareket etmesiyle ilintilidir. Tüm dünya da hatırı sayılır şekilde gerçekleşen boykot eylemlerine katılıp katılmamakta bireysel boykot anlayışı ile açıklanabilir. Fakat insan olmanın temelinde yatan 'erdemlilik' değer başlığını taşıyıp taşımadığımızı da sorgulamak gerekir. Çünkü bu türeylemeler tam anlamıyla erdemlilik esasına tutunur ve toplumsal duyarlılık göstererek açığa çıkar.

Siyonist İsrail'e açıktan yardım eden dünyaca ünlü giyim markaları (işaretleri)

Tommy Hilfiger:

ABD'nin lüks ve premium moda şirketlerinden olan marka, adını sahibi Tommy Hilfiger'den alır. İrlanda Yahudilerinden olan Tommy Hilfiger, ABD doğumludur ve Siyonist İsrail'e finans sağlayan firmalardan.

Ralph Lauren Corporation:

ABD'li şirket, her yıl düzenli şeklîde Siyonist İsrail'e devasa yardımlarda ve yatırımlarda bulunuyor. Şirketin adı, kendisiyle müsemma Yahudi sahibi Ralph Lauren'den gelmektedir.

Parizyen:

Avusturya Yahudilerinden olan Jojo Yoel Doenyas'ın sahibi olduğu firmadır. Aynı isim istanbul çorabında yönetiminde bulunmaktadır ve müjde çorapların hisselerine sahiptir.

Hugo Boss:

Alman menşei şirketin kurucusu Hugo Ferdinand Boss'dur. Şirket kurucusu 2. Dünya savaşı sırlarında kurulmuş ve faaliyetlerine giyim markası olarak devam etmiştir. Şirketin sahibi Hugo Ferdinand Boss, eski bir Nasyonalist sosyalistti. (Nazi) fakat vefatından sonra şirkette yer alan yönetimler günümüzde uygulanan Siyonist destek ve yardım kampanyalarına katıl göstermektedir.

Calvin Klein:

Dünya takı mücevher ve parfüm devi olan başka bir markada Calvin Klein'dir. Şirketin Yahudi sahibi Calvin Richard Klein'ın Yahudi diasporasına bağlılığı tüm ABD'de bilinirken şirket vefatından sonra da geleneği bozmayıp Siyonizm'e finans sağlamaya devam etmektedir.

Levi's:

ABD'li şirketin sahibi Almanya Yahudilerinden Levi Strauss'dur. Şirket her dönem ciddi kazanımlarının bir bölümünü Siyonizm'e aktarmaktadır.

Giorgio Armani:

İtalyan erkek giyim devi ve moda evi olan şirketin kurucusu şirketin adıyla müsemma Giorgio Armani'dir. İtalyan Yahudi'si Giorgio Armani, Siyonist İsrail' elde ettiği gelirden pay vermektedir.

Nike:

60 milyar dolarlık servete sahip olan Phil Knight'ın kurduğu bir şirkettir. Dünya sıralamasında 24. En zengin listesinde yer alan şirketin Siyonist İsrail'e açıktan finans sağladığı biliniyor.

Adidas:

Şirketin merkezi bugün halen Almanya'da bulunmaktadır. Sahibi Adolf 'Adi' Dassler'dir. Dünyada gelmiş, geçmiş ve gelecek olan tüm spor müsabakalarının baş tedarikçisi ve sponsoru olan şirket Siyonist ideolojinin yanında yer alarak tarafını belli etmiştir.

Siyonist İsrail'e Destek Veren Ve Türkiye'de Satış

Yapan Firmalar:

Siyonist İsrail, dünya genelinde birçok ülkeye ürün ihracatı yapan ve çeşitli kategorilerde üretim gerçekleştiren bir

ülkedir. Haliyle Türkiye de İsrail'in ticaret yaptığı ülkelerden birisi konumundadır. Ancak, Siyonist İsrail'in Filistin/Gazze'ye taraf askeri operasyonları ve bu operasyonlarda gerçekleştirdiği işgal nedeni ve savaş suçları nedeniyle dünyanın birçok yerinde Siyonist İsrail yapımı markalara/ürünlere karşı bir boykot eylemi başlatılmıştır.

Türkiye'de de faaliyet gösteren o markalardan en çok

bilinenleri:

Gıda Sektörü:

 Meyve Suyu: Tropicana, Schweppes

 Süt Ürünleri: Tnuva, Strauss

 Kahve: Nescafe, Tassimo, Starbucks

 Çay: Lipton, Dilmah

 Şekerleme: Elite, Strauss

 Dondurma: Walls, Ben & Jerry's

 Meyve ve Sebze: Carmel Agrexco, Agrexco

 Alkollü İçecekler: Mey-İçki, Carmel Winery

 Asitli İçecekler: Coca-Cola (Coca-Cola, Fanta, Sprite), Pepsi Co

(Pepsi, Lays, Doritos, Cheetos)

Temizlik ürünleri:

 Air Wick,

 Ajax,

 Aldays,

 Alo

 Ariel

 Axe

 Calgon,

 Cif,

 Clear,

 Clit Bang,

 Colgate Dettol,

 Dove

 Elidor,

 Head & Shoulders,

 Ipana,

 Jhonsons Baby,

 Loreal (Şampuan),

 Lux,

 Max Factor,

 Nıvea

 Omo,

 Oral-B,

 Palmolive,

 Pantene,

 Prima,

 Protex,

 Rejoice,

 Rexona,

 Rinso,

 Sensodyne,

 Viecnetta

 Vileda,

 Vanish,

 Vaseline,

 Veet.

Dahası değerli okurlar, Yahudi markası olsun ya da olmasın yerli olmayan ve Siyonist İsrail'e destek sunan her firma bu listelerde yerlerini alabilir. Yerli olan fakat Siyonist İsrail'e destek veren firma/şirketleri de listeye ekleyebiliriz.