HERŞEY HUZUR İÇİN OLSUN

Değerli okuyucular, siyasettin çok sıcak günlerini yaşamaktayız. Öncelikle şunu vurgulamakta yarar var diye düşünüyorum. Hangi partiden olursa olsun herkesin tek düşünmesi gerekli tek şey, ülke yararı ve milletin huzuru,refahı ve barışı için yapılan çalışmalar olsun. Bunun dışında ülkeyi bölmek, dış ülkelerin ajanı gibi kendi vatanına ve milletine hain planlar yapmak hiç kimseye bir fayda getirmeyecektir. Bilhasa bu ülkemizin ve milletimizin parçalanmasından başka bir şey olmayacaktır.


Hangi partiden aday olacaksanız olun. Fakat ilk hedefiniz aday olduğunuz şehrin ,ilçenin refahı ve huzuru için çalışmalarınız olsun. Bundan sonra halkın partiye değil, adayların hangisinde plan,proje varsa ona oy verdiğini bilmeliyiz. Seçim zamanında sahalara inip insanlara bir çok vaat vermek ve seçimden sonra bu verilen vaatleri yerine getirmemek insanların onlara karşı ne kadar güvenini sarstıklarını biliyormusunuz? Eğer sizde, size güvenen insanların güvenini sarsmak istemiyorsanız ise verdiğiniz sözleri bir bir yerine getirmekle hükümlüsünüz. Halkını hafife alan her hangi aday kaybetmeye mahkumdur. Hiç kimse A,B,C partisinin arkasına saklanıp " nasıl olsa kazanırım" demesin. Çalışmayan, üretmeyen, proje yapmayan Belediye başkanları gidici olacaklardır. Böyle olan yerel yönetim adayları da kaybedecektir.


Hiç bir zaman koltuk, mevki ve makam sahibi olmak için yerel yönetimde yada ülke yönetiminde bulunmayın. Halk uyanmış, ülke faydalarını ve milletin yararına neler olduğunun bilincinde... Herşey milletin huzur bulabileceği projeler olsun ki, ülkemiz geri değil, ileriye doğru adımlarla yürüyebilsin. Ülkenin parçalanması hiç kimseye bir fayda getirmez. Yanlız Amarika'ya, Rusyaya ve daha bir çok tilki gibi pusuda bekleyen hain ülkelere çanak tutmaktan başka bir şey olmayacaktır. Her yapacak projeleriniz halkın yararına olsun ki, halk yanınızda olsun. Burda aday olan herkes önceliği hak ve hukuka vermeli. Verdiği vaatleri yerine getirmeli ve arkasında olan ona sahada destek veren insanları unutmasınlar. "Gelin bizimle çalışın bize destek verin" diyen adaylar maalesef seçildikten sonra, kendisine destek veren insanları unutup gidiyorlar. Böyle adaylarda arkasında bırakıp ve unuttukları insanlar gibi onlarda unutulup gidiyorlar bu unutmayalım.


Yerel yönetimde adaletli olmak gerekli. Personel alımında önceliği akrabalarına vermemelidir. Gençlerimizin kötü alışkanlıklar etmemesi için, onlara sürekli yeni projeler üretmeli. Bu projeler neler olabilr?
1- Her bir mahallede gençlerin okuma ve çalışma yerleri olmalı.
2- Her bir köyde bir futbol sahası olmalı.
3- Başı boş dolaşan gençlere belediyelerde iş imkanı verilmeli.
4- Kadın ve çocuklar için sosyal projeler yapılmalı.
5- Çocuklar için ücretsiz kapalı ve ya açık oyun alanları yapılmalı.
6-Evde el işi yapan veya yemek, pasta, resim yapan kadınlarımız için yaptıklarını satacağı pazarlar kurulmalı.

Daha da sayabileceğim bir çok proje var. Işte insanlarında istekleri, onların yararına yapılacak projelerdir. Hangi parti veya hangi partiden aday olursa olsun ancak yapacağı güzel plan ve projelerde kazanır. Ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısı olsun. Hepimizin birlikte hereket etme zamanı... Din, dil, ırk ayırımı yapmadan, bu ülkede kardeşçe ve dirlik ıçinde yaşama zamanı...Türkiye coğrafya açısında çok güzel bir konumda olduğu için Türkiye,'yi dış mihraplar yok etmeye çalışmakta. Bunun farkına varmalı ve ülkemizi korumalıyız.

Her zaman birlik,beraberlik ve huzur içinde yaşamak dileğiyle... Yeryüzünde barış eksik olmasın. Çünkü savaşların hep soğuk yüzü vardır.


Allah'a emanet ol.