Her şeye rağmen

Hayat bazen garipliklerle doludur. Bize içinde bulunduğumuz günü unutturacak kadar garipliklerle hem de. Aslında içimizi acıtan da o acıyı dindirecek olanda hep aynıdır. Dönüp dolaşıp hep aynı kişiye açılır kapılarımız. Yanmışlarımız, yangınlarımız, yalnızlıklarımız hep aynı kişiye yöneliktir. Bazen söylemeden yazdığımız, cümleler, bazen iç sızısından damlayan hüzünlere evet!! Hep aynı kişiye nedenler ararken nedensiz sevmek bazen… Dönüp dolaşıp çarptığımız yalnızlığımız gibi dibe vurmuş hayaller gibi. Ama her ne olursa olsun her şeye rağmen ayakta durmaya çalışırız, hayata tutunmaya, ondan kopmamaya.

Biliyor musunuz… Hayat 3 şıktan ibaretmiş aslında. Sevdiğimiz insanlar için

* Onunla yada onsuz

* Yada ona rağmen

* Veya ona dair

Ne bunlardan birinden vazgeçersin nede vazgeçmelerine izin verirsin. Daralsa da nefesin, acısa da yüreğin devam edersin yaşamaya. Ne eğrisi bellidir, nede doğrusu. Aslında hayat denen bu musamanın.

İşte böyle gönül dostlarım madem anlamadan geçiyor ömrümüz o halde anlam katmak bize düşer. Sevdiklerimizle, sevenlerimizle, ne geçmişin izine taşıyan bugüne, nede geleceğin kaygısını taşıyan yarına…

Sarılın umutlarınıza, sarılın sevdiklerinize, tutunun yarınlarınıza. Çok geç olmadan yapın bunu.

Haydi şimdi…