Son düzenlenen İslam işbirliği teşkilatındaki konuşmasında Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın oynanmak istenen bu kirli oyunu

Son düzenlenen İslam işbirliği teşkilatındaki konuşmasında Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ın oynanmak istenen bu kirli oyunu bozmak adına "Mezhepçilik fitnedir. Ben ne Sünni’yim nede Şii, ben Müslümanım" diyerek bütün dünya Müslümanlarını bir ve beraber olmaları konusunda uyarmıştı. Erdoğan’ın konuşmasından ve Türkiye’nin oradaki rolünden rahatsız olan bu güruh yıllardır ekmeğini yediği bu fitnenin peşini asla ama asla bırakmadılar..

Evet, İslam dünyasının önündeki en büyük tehlike mezhep çatışmasıdır. İngilizler yüzyıllardır Müslümanları hep mezhepler üzerinden ayrıştırarak bir birine düşürdü. Müslümanlar arasında çıkardıkları bu fitneden çok nemalandılar. Şimdi yine aynı oyun oynanmak isteniyor Vehhabilik ve Şia fitnesi ile Suud ile İran karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor.

Bugünlerde hem içeride hem de dışarıda büyük bir varoluş savaşı veren Türkiye’de içeride de farklı bir algı operasyonu ile yine boğulmak isteniyor. Evet, ABD Batılılar ve özelliklede fırsatçı İngilizler bugünlerde yine Türkiye’de yeni bir tezgahın peşindeler… Müslümanları içlerine kapatmak, İslam’dan soğutmak ve birlikte hareket etmeleri engellenmek istiyorlar. Hain Fetö’cüler eli ile yapmak isteyip te başaramadıkları 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasını fırsata çevirmenin gayreti içerisindeler. Bir taraftan Fetö’nün yerine ikame edecekleri yeni birilerini arar iken diğer taraftan da bütün cemaatleri bir kefeye koyarak hepsini öcü olarak göstermenin derdindeler…

Evet, şimdi oynadıkları oyun ve yaptıkları hinlik ile ’’İslâm'ı temsil eden, ruhumuzu ve omurgamızı oluşturan, Ehl-i sünneti ile bin yıllık cemaat ve tarikatları hedef tahtasına koymuş ’’ durumdalar. Türkiye de devletimizin bilgisi dâhilinde faaliyet gösteren ve Ehl-i sünnet yolunda hareket eden bütün legal cemaatleri adeta bitirmek istiyorlar. Bu paranın firavunları İslam coğrafyası üzerinde yürüttükleri mezhep kavgalarının aynısını Türkiye’de cemaatler üzerinden yaparak Ehl-i sünnet omurgayı çökertmenin derdindeler.

Velhasıl dostlar bugünde savaşa aşeren zihin yıkayıcılar, cemaatleri hedefe koyarak ‘’Ümmet olma bilincini ve Vahdet şuurunu’’ top yekûn yok etmek istiyorlar. Ama nafile, artık Allah’ın izni ile asla başaramayacaklar.! Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan liderliğinde çok şükür tüm dünya Müslümanları, oynanan oyununun farkına varmış ve gözlerindeki perde açılmıştır.

Ne diyordu Sn. Çelik; "Erdoğan karşıtlığının altında Türkiye karşıtlığı, onun altında da İslamofobya var!" Öyle değil mi ABD’nin yeni başkanı Donalt Trump..!?