Dua kalbin aynasıdır

Bismillahhirrahmanirrahim,

Allah’ım; celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyor ve yalvarıyoruz; bizleri; adaletsiz, vicdansız, izansız yöneticilerden muhafaza eyle!

Allah’ım, bizleri; gurur mahkûmu, para mecnunu, lüks ve israf düşkünü, gerçek kaçkını, meydan bıçkını ve küfür tutkunu bilumum iki ayaklı yaratıklarından koru!

Allah’ım; yüce dinimiz İslam’ı ve dini değerlerimizi dillerine pelesenk ederek makam mevki ve şahsi çıkar uğruna yalanı meslek edinen riyakârların, sülüklerin, yamukların, yalakaların ve ikiyüzlülerin şerrinden sana sığınıyoruz. Bizleri; çıkarcı, istismarcı, yalancı, takiyeci ve riyakârların aldatıp kandıran kullarından eyleme!

Allah’ım, milletimizi; felaket tellallarından, sahte kahramanlardan, tüyü bitmemiş yetimin malına el uzatanlardan; soygunculardan, vurgunculardan, hırlı hısızların şerrinden muhafaza eyle! Bizleri; kinin, kibrin, küfrün, enaniyetin ve keyfiyetin zirvelerinde dolaşanların arsızlıklarına; edepsizliklerine duçar olanlardan eyleme!

Allah’ım, bizleri; fitne fücurların şoklarından, kalbi katıların kin ve küfür oklarından, gafillerin gafletinden, rezillerin rezaletlerinden uzak tut!

Allah’ım, bizleri; süslü ve paralı reklamların aldatıcı vaatlerinin zebunu eyleme! Rant uğruna beynimizin ve ülkemizin güzelliklerini yok edenlere fırsat verme!

Allah’ım; çocuklarımızın geleceklerini; âlim etiketli cahillere, yalan söyleyen dillere, ürpermeyen kalplere, o ürperti ile yaşarmayan gözlere teslim etme!

Allah’ım, dünyamızın en nadide çiçekleri olan çocuklarımızı zekâ ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirecek bir eğitim sistemini de tez elden bu ülkeye nasip et!

Allah’ım bizler; senin birliğine, yüceliğine inanan, âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Hazreti Muhammet’in(S.a.s); “İstanbul bir gün fetholunacaktır; onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.”, diyerek övdüğü milletiz. Adı, sanı belli olan bu büyük milleti, Türk milletini, alçaklaştıracak alçaklıklardan ve alçaklardan muhafaza et!

Allah’ım; İnsanımızı mankurtlaştırarak köleleştirmek isteyenlere fırsat verme!

Allah’ım; devletin varlığını ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini korumak, hakkın ve hukukun üstünlüğünü hâkim kılmak üzere büyük Türk milleti önünde namus ve şerefi üzerine yemin eden vekillerin ve bilumum devlet görevlilerinin ettikleri yeminlere ve içtikleri anda sadık kalarak hizmet etmelerini nasip et!

Allah’ım, bizlere; Kuran-ı Kerim’in Maide Suresinin 51. ayetinde işaret buyurduğun: “Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar. (birbirinin tarafını tutarlar) İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna yol göstermez.” emrine muhalif olarak hareket eden Hıristiyan ve Musevileri veli ve vasi tutan ve tutulan veli ve vasilerin istek ve emirleri doğrultusunda hareket eden kimliksiz, kemiksiz, hedefsiz yöneticilere zebun eyleme!

Allah’ım, milli devlet olma bilincimizin yok edilmesine, gönül ve kültür coğrafyamızın daralmasına, siyasi coğrafyamızın küçülmesine, insanlarımızın etnik ve mezhep tabanında kamplara ayrılmasına, milletimizin; amaçsız, ilkesiz, sürü yapılmasına müsaade etme! Böylesi sinsiliklerle hareket edenleri de da kahhar sıfatınla cezalandır.

Allah’ım, yönetenlerimizi; dinini, devletini, vatanını, bayrağını, mukaddesatını, milli değerlerini her şeyin üzerinde tutan; ülkemizin birliği, dirliği ve diriliği için kalbi çarpanlardan eyle!

Allah’ım; “İ’la-yı Kelimetullah” ve “Rıza’i İlahi” yoluna baş koyarak şahadet şerbeti içenlerin kanları ile sulanmış bu toprakların altında yatan yüz binlerce şühedanın yüzü suyu hürmetine insanlarımıza; akıl, mantık, idrak ve irade ihsan eyle!

Allah’ım; senin rızan için diz çökmüş, el açmış yalvarıyoruz ve biliyoruz ki rahmetin bol, merhametin sınırsızdır. Dualarımızı kabul eyle!