Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile Juventus, Cardiff'te karşı karşıya geldi.

RONALDO'YA MANDZUKİC KARŞILIK VERDİ
Devler Ligi finalinde ilk gol Ronaldo'dan geldi. Çok formda bir sezon geçirerek rekorlar kıran Ronaldo, maçın 20. dakikasında Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi.

Carvajal'ın ceza sahasına çevirdiği topta düzgün bir vuruş yapan Portekizli yıldız, Şampiyonlar Ligi kariyerine bir gol daha ekledi.

Juventus'un bu gole cevabı ise gecikmedi. Mücadelenin 27. dakikasında gelişen Juventus atağında Mandzukic olağanüstü bir rövaşata golüyle skoru 1-1'e getirdi.

İlk 45 dakikalık bölüm 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

REAL MADRİD'İN GOLLERİ PEŞ PEŞE GELDİ
İkinci yarıya daha istekli başlayan Real Madrid 3 dakikada 2 gol birden attı. Önce 61. dakikada Casemiro'nun ceza sahası dışından yaptığı vuruş, defansa çarparak Buffon'u yanılttı ve Juventus ağlarıyla buluştu.

Ardından 64. dakikada Modric'in sıfırdan ceza sahasına çıkardığı topta Ronaldo farkı 2'ye çıkardı.

Mücadelenin 72. dakikasında sarı kart gören Juventuslu Cuadrado, 83. dakikada Ramos'un ayağına bastığı için ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyundan atıldı.

SON SÖZÜ ASENSİO SÖYLEDİ
Maça son noktayı Asensio koydu. Marcelo'nun getirdği topta penaltı noktası üzerinde meşin yuvarlakla buluşan Asensio mücadelenin skorunu da belirledi.

Real Madrid Juventus'u 4-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Zidane yönetimindeki Eflatun-Beyazlılar bu kupayı 2 yıl üst üste kazanan ilk takım olmayı da başardı.

RONALDO GOL KRALI OLDU
Ronaldo, Juventus'a attığı 2 golle gol sayısını 12'ye çıkardı ve 11 gollü Messi'yi geçerek Şampiyonlar Ligi'nde gol kralı oldu.