KİM YASAL ZEMİNE KAVUŞTURDU?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın cuma hutbesinde "İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor" açıklaması bazı kesimleri rahatsız etti. O kesimlerin kafa yapısı malum. O nedenle bu tepkileri de beklenmedik değil. Asıl üzerinde durulması gereken nokta ise 2012 yılında AK Parti hükümeti döneminde onaylanan İstanbul Sözleşmesi. Çünkü bu sözleşmeyle, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın dinimizin gereği olarak eleştirdiği hususlar yasal zemine kavuşturuldu.

ÇÖZÜM BELLİ

O nedenle İstanbul sözleşmesi yırtılıp atılmadan, televizyonda ahlaksızlıkları meşrulaştıran diziler son bulmadan bu meselelerin çözülmesi mümkün değildir. Soyal medyada İstanbul sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili talepler de çığ gibi büyüdü.

İşte o tepkilerden bazıları;

LGBTİ çocuklar vardır diyor.

LEZBİYEN çocuklar vardır diyor.

GAY / HOMO çocuklar vardır diyor.

Bİseksüel Çocuklar vardır diyor.

TRANS Çocuklar vardır diyor.

Bizim çocuklarımıza diyorlar.

Neye göre diyor

İstanbul Sözleşmesine" diyor

-----------------------------------------------

İstanbul sözleşmesi iptal edilsin

* İstanbul sözleşmesi KUR-AN'ı yok sayar.

Milletimize EŞCİNSELLİĞİ empoze eder.

İFTİRA'yı yasallaştırır

Masumları cezalandırır, fitneyi yüceltir.

-------------------------------------------------------------------

* İstanbul Sözleşmesi'yle gelecek inşa edilemez, ne insani ne de İslami bir yanı olan bu sözleşme derhal feshedilmelidir.

----------------------------------------------------------------------

İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİN AİLE TANIMI BAKIN NASIL!!!

İstanbul sözleşmenin 3. maddesi b fıkrasında dolaylı olarak 'aile tanımı' olarak; resmi eşler dışında 'birlikte yaşayan bireyler' denmek suretiyle (yani kadın-erkek, erkek-erkek, kadın-kadın ya da lgbt kadın, lgbt erkek de) AİLE tanımında kabul edilmektedir. Sözleşmenin bütünü sadece Kadın ve Farklı Cinsel Yönelimleri olanları korumaktadır.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ NE DEDİ?

Prof. Dr. Ali Erbaş hutbesinde; "Ey insanlar! İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın islamî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu Hiv virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim" ifadelerini kullanmıştı.