Siyonist İsrail yönetiminde söz sahibi isim olarak bilinen haham Rabbi Aryeh Lipo, küresel bir salgın olan koronavirüse karı manevi tedbirler almak gerektiğini, bunun içinde öncelikli olarak Mescid-i Aksa'nın yerine Yahudi Tapınağının derhal yapılması gerektiğini söyledi.

DÜNYANIN GERÇEK TACI EKSİK!

Haham, koronanın "taç" anlamına geldiğini ifaderek, 'Bu veba bize dünyanın gerçek tacının eksik olduğunu hatırlattı. Koronavirüsü durduracak olan şey bize Kral David tarafından öğretildi: Tapınağın dünyanın tacı olduğunu' dedi.

BU TAÇ DÜNYAYI KORONODAN KORUYACAK

Yahudilerin Süleyman Tapınığını inşa etme hakkına kavuşmaları halinde 'bu taç dünyayı koronadan koruyacak' diyen haham Rabbim Aryeh Lipo, böylece birçok kişinin acı çekmekten kurtulacağını ileri sürdü.

ERBAKAN'IN SÖZLERİ...

Yahudi haham Rabbi'nin bu sözleri merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın "Biz demiyoruz ki her taşın altında Yahudi vardır, ancak biliyoruz ki Yahudi hiçbir taşın aytını boş bırakmaz" sözünü getirdi.

TAPINAĞIN PARÇALARI HAZIR BEKLETİLİYOR

Yahudiler, Mescid-i Aksa'nın Burak Duvarı önlerinde yapmayı istedikleri tapınağın parçalarını hazır halde bekletiyorlar. Bloklar halinde bekletilen tapınak parçaları, bir gecede monte edilecek şekilde hazırlanmış durumda.