Geçtiğimiz gün İsviçre basınına konuşan yıldız oyuncu, Alman basınına yaptığı açıklamada ilk hedefinin Premier League olduğunu ancak diğer seçenekler için de kapısının kapalı olmadığını dile getirdi.

'Gelecek sezon için planının ne?' şeklindeki soruyu yanıtlayan Shaqiri, ''Bir şey saklamıyorum. Stoke City'den ayrılacağım'' yanıtını verdi.

''DİĞER OPSİYONLARI GÖZ ARDI ETMİYORUM"

İsviçreli yıldız oyuncu, kariyerine Premier League'de devam etmek istediğini de söylerken ''Premier League'in benim için mükemmel olduğunu düşünüyorum. İngiltere'de kalmayı isterim ama diğer opsiyonları da göz ardı etmiyorum'' ifadelerini kullandı.

Premier League'de neden kalmak istediğini de söyleyen Shaqiri, ''Premier League'de en iyiler var. Ben de her zaman en iyilerle yarışmak istiyorum. Premier League'i seçmemdeki neden de bu. Bu yüzden bir sonraki adımımın da burada olmasını istiyorum'' dedi.

"NETLEŞTİKTEN SONRA AÇIKLAMA YAPACAĞIM"

Stoke City'den ayrılması beklenen ve hakkında Galatasaray iddiaları çıkan İsviçreli oyuncu İsviçre basınına transferiyle ilgili, ''Bazı görüşmeler sürüyor. Birkaç şey netleştikten sonra konu hakkında açıklama yapacağım'' ifadelerini kullanmıştı.