Türkiye'nin en tanınmış haber spikerlerinden olan Ece Üner'in Kanal D'deki yeni programının tanıtım filminde skandal bir ses yayınlandı. 'Ece Üner'le susma' isimli programın tanıtım filminde Emine Bulut'un kızının çığlık sesleri kullanıldı.

Emine Bulut 2 yıl önde eski eşi Fedai Varan tarafından öldürülmüştü. Bir pastanede kızıyla oturan Emine Bulut'un kızının çığlıkları arasında eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülmesi görüntüleri uzun süre Türkiye'de gündem olmuştu. Emine Bulut'un kızının çığlıklarını Kanal D'de Ece Üner tarafından sunulacak bir programda reyting malzemesi yapılması sosyal medyda büyük yankı uyandırdı. Söz konusu tanıtıma büyük tepki geldi.

İNSANLARIN ACILARINI ŞOV MALZEMESİ YAPIYORLAR

Gelen tepkilerden bazılarında 'Reyting midir nedir onun uğruna bu ülkede yapılmayacak şey yoktur.. Onu bilirim. Kesinlikle öyle ekmeğin için çok çalışırsın canla başla mücadele edersin onu anlarım fakat para şan şöhret ün için ok demeyecekleri rezalet yok zannedersin dünya onlara kalacak. Ece üner biraz samimi olsaydı zaten Demirören ile işi olmazdı. Çöp. Ya bunlar nasıl insanlar insanların acılarından show yapıyorlar yazık o acı anları tekrar tekrar yaşatacaksınız illa vefat eden o insanların yakınlarına sevenlerine' gibi ifadeler yer aldı.