Canavar anne 2 yaşındaki kızını dışarıdaki dondurucu havada evlerinin ön sundurması üzerinden bıraktı. Zavallı çocuğun soğuktan dönerek öldüğü belirtildi.

Kimliği belirlenemeyen ann, çığlık çığlığa 911' acil yardım merkezini aradı ve kızının donduğunu söyledi. Görevli memur, sabah saat 3.30'da sağlık görevlisi eve gelene kadar CPR aracılığıyla konuştu. Polis eve gittiğinde Çocuğun cansız bedenini buldu ve cenazesi hastaneye kaldırdı. Komşular, kadının iki çocuğu olduğunu ve evden sıklıkla bağırtıların geldiğini söyledi. Çoğu kişi böyle bir şeyin gerçekleşmesini beklemese de, bir komşu, kadın, çocukları sık sık dışarıda gördüğünü ve onları alıp annelerini götürdüğünü söyledi.

"Her iki çocuğunu da geç saate dışarıda görünce alıp evlerine götürmek zorunda kaldım, "dedi. kadının bir diğer komşu Christal Lucas, "Çok üzücü bir durum. Gerçekten yüreğim yandı. " Diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Mağdurun ne adı nede resmi ölüm nedeni şu an henüz belirlenemedi. Bebeğin cenazesi, adli tıpta otopsi için bekletildiği belirtildi.