Türkiye'de birçok alandaki değişime rağmen siyaset yapma tarzının değişmediğini söyleyen İnce, "Türkiye'yi gezerek yeni siyaset yapma biçimini millet ile biz de öğrenmiş olacağız" dedi.

Memleket Hareketini başlatan ve halkın içinde bulunan Muharrem İnce, Sivas'tan başlattığı, 'Bin Günde Memleket Hareketi' kapsamında Muş'a gitti. Muş Sultan Alparslan Havalimanı'nda gazetecilere açıklama yapan İnce, Muş'a 'gönül köprüsü yapmaya geldiklerini' söyledi.

İnce, 'Türkiye'yi gezerek yeni siyaset yapma biçimini millet ile biz de öğrenmiş olacağız. Artık televizyon kanalları izlenmiyor. Youtube var. Merkez Bankası artık sadece para basmıyor, kripto paralar var. Dünyada ve Türkiye'de her şey değişti ama Türkiye'de siyaset yapma biçimi değişmiyor' diye konuştu.

"Her şey nasıl değişiyorsa yeni siyaset yapma tarzı bu şekilde olacacak!"

'Ankara'da, merkezdeki binalarda yan yana odalarda oturup bir hafta birbirini görmeyen parti yöneticileri var' diyen İnce, 'Bu durumu kavramaya çalışıyoruz. Dünyada nasıl ki her şey değişiyorsa, yeni siyaset yapma biçimi de bu olacak. Köy köy, kasaba kasaba, şehir şehir Türkiye'yi dolaşıp insanların dertlerini dinleyeceğiz, çözüm önerilerini anlatacağız. Bunları dillendireceğiz. Allah hakkımızda hayırlısını versin' ifadelerini kullandı.