Başbakan Binali Yıldırım AK Parti il başkanları iftar programında konuştu. Yıldırım, "Ekonomide daha fazla üreteceğiz. 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Terör Türkiye'nin gündeminde çıkacak. Konuşacak daha güzel şeylerimiz var. Ekonomiyi, refahı konuşacağız. Yeni Anayasayı konuşacağız. Mega projeleri konuşacağız. Terörün ülke gündemini daha fazla meşgul etmesine asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

İzmir'de uluslararası Efes tatbikatın katıldık ve Silahlı Kuvvetlerimizle birkez daha guru duyduk. Van'da vatandaşlarımızla bir açık hava iftarında bir araya geldik. Birkaç gün önce İstanbul trafiğini yarıya indirecek Kirazlı Bakırköy metrosunun temelini attık. Daha dün Tavşanlı'da emeğini alın teriyle kazanan madenci kardeşlerimizle bir araya geldik onlarla iftar sofrasında bulunudk. daha bunlar gibi birçok etkinliği 20 günde süratli bir şekilde yaptık. Hükümetimiz bir atılım hükümetidir.


"TERÖR TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDEN ÇIKACAK"

Ekonomide daha fazla üreteceğiz. 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Terör Türkiye'nin gündeminde çıkacak. Konuşacak daha güzel şeylerimiz var. Ekonomiyi, refahı konuşacağız. Yeni Anayasayı konuşacağız. Mega projeleri konuşacağız. Terörün ülke gündemini daha fazla meşgul etmesine asla izin vermeyeceğiz.

"VATANDAŞLARIMIZIN ÖZGÜR HİSSETTİĞİ BİR TÜRKİYE OLACAK"

Vatandaşlarımızın kendini özgür hissettiği Türkiye bir başka konumuz. Bu kadrolar gerçekleştirecek çünkü bu kutlu yürüyüşün lideri, kurucusu Recep Tayyip Erdoğan'dır.

"BÜYÜYEN 5 ÜLKENİN ARASINA TÜRKİYE DE GİRDİ"

Vatandaşlarımızın kendini alabildiğince özgür hissttiği bir Türkiye'yi bir arada yaşayan Türkiye'yi bu kadrolarla gerçekleştreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dünya krizden krize koşarken ülkeler küçülürken bu ülkeler arasında büyüyen bir ülke var. Büyüyen 5 ülkenin arasına Türkiye de girdi. Dünya'da kriz var Türkiye'nin etradı ateş çemberiyken ekonomik gelişmemize dünya hayretle bakıyor. Çünkü AK Kadrolar kararlılıkla çalışıyor yürüyor.

Bugüne kadar AK Parti'de görev alan ve AK Parti bir dava hareketidir diyerek heyecanından hiçbir şey kaybetmeyen bu büyük kadroyaşükranlarımı sunuyorum.