Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Ankaragücü'nü konuk eden Kasımpaşa rakibini iki golle geçti. İstanbul temsilcisine galibiyeti getiren golleri 13'te Diayne ve 85'te Trezeguet kaydetti.

Konuk Ankaragücü'nün tek sayısı ise uzatma dakikalarında Bifouma'dan geldi. Başkent temsilcisinde El Kabir 10. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Üst üste 4. galibiyetini alan Kasımpaşa puanını 12'ye çıkardı ve Galatasaray'ın Trabzonspor deplasmanında mağlubiyetle ayrılmasından sonra liderliğe yükseldi. MKE Ankaragücü ise 4 puanda kaldı.

Maça hızlı başlayan konuk Ankaragücü 10. dakikada kazandığı penaltı vuruşunu El Kabir ile gole çeviremedi. Bu pozisyondan 3 dakikada sonra Kasımpaşa, Mbaye Diagne ile golü buldu. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Kasımpaşa soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda daha etkili olan Ankaragücü beraberlik için Kasımpaşa kalesine akın etse de ev sahibi ekip 85. dakikada Trezeguet ile ikinci golü buldu. Maçın uzatma dakikalarında MKE Ankaragücü, Bifouma ile farkı 1'e indirdi: 2-1 Kalan kısa sürede skor değişmeyince Kasımpaşa sahadan 2-1 galip ayrılarak ligin yeni lideri oldu.

Öte yandan Kasımpaşa-MKE Ankaragücü karşılaşmasını A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile yardımcısı Tayfur Havutçu da takip etti.