AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "17-25 Aralık FETÖ Yargı Darbesi’nden sonra Kılıçdaroğlu “AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dan kurtuluruz” düşüncesiyle FETÖ’nün gemisine binmiştir" dedi

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, son günlerde gündemde olan MİT TIR'ları kumpasıyla ilgili açıklama yaptı. Ünal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, "17 Mayıs 2015'te Zaman gazetesine yaptığı ziyaretle bu görüntüler arasında ilişki var mıdır" sorusunu yöneltti. Ünal yaptığı yazılı açıklamada Kılıçdaroğlu'na ''MİT TIR'larıyla ilgili görüntüleri size kim getirdi? Enis Berberoğlu bu görüntüleri nasıl temin etti? Neden sokak adres gösteriliyor?'' sorularını yöneltti. ''Pozisyonu sorgulanması gereken Kılıçdaroğlu ve CHP'dir'' ifadesini kullanan Mahir Ünal "Siyasi hareket olarak kimsenin haksız tutuklanması ya da gözaltına alınmasından yana olamayız ama ihanetlerin sonuna kadar takipçisi olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

FETÖ DE AYNISINI SÖYLÜYOR

FETÖ de “kontrollü darbe diyor”, Sayın Kılıçdaroğlu da aynısını söylüyor" diyen Ünal, şöyle konuşut: Hatırlanacaktır ki; Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP’sinin bir kaset kumpası ile göreve geldikleri süreçte neler yaptıkları kamuoyunun malumudur. Ayrıca 17-25 Aralık FETÖ Yargı Darbesi’nden sonra Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’si FETÖ’nün arkasında uluslararası güçlerin de olduğunu düşünerek “AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dan ancak bu şekilde kurtuluruz” düşüncesiyle FETÖ’nün gemisine binmiştir."