BABAMIN OĞLU OLSUN YANLIŞI VARSA KARŞISINDA YER ALIRIM

Rabbimin yardımıyla 40 yıllık siyasi hayatımızda inancımıza ve milletimize ihanet noktasına düşmedik. Hatalarımız elbette olmamıştır ama ihanetimiz asla vaki değildir. Türkiye'nin FETÖ, PKK, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelesini, bölgesindeki envai çeşit güçlerle mücadelesini bu anlayışla yürüttük, yürütüyoruz. Bizim kimseye karşı kişisel bir husumetimiz asla yoktur. Ama bu milletin hakkının, hukukunun yenilmesine asla rıza gösteremeyiz. Kendi ülkesine, kendi milletine karşı ihanet içine girer kim olursa olsun gözünün yaşına bakmadan gereğini yerine getirmek milletimize karşı sorumluluğumuzun icabıdır. İsterse babamın oğlu olsun, kimin yanlışı varsa karşısında yer alırım. Kimseye husumetimiz olmadığı gibi diyet borcumuz da bulunmamaktadır.

15 TEMMUZ'DA BUNLARIN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKMIŞTIR

Mazlum kılığına girmiş zalimlere teslim olmayacağız. Takiye, yalan, dolan iftira ile yıllarca milletimizin tertemiz duygularını istismar edenlerin yüzlerindeki maske düşmüştür. Milletimizin saygı duyduğu tüm değerleri kullanarak adeta insanımızın kanını, iliğini sömürenlerin oyunu 17-25 Aralık'ta ve sonra da 15 Temmuz'da tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmıştır. Buraya bir günde gelmedik. 17-25 Aralık'tan sonra bu yapının tüm mensuplarına çağrı yaptık. İlginizi bunlarla kesin dedik. İlgisini kesenler kendilerini kurtardılar. Özel haberleşme programını kullanarak, sendikalarına, derneklerine, vakıflarına üyeliklerini sürdürerek bankasına para yatıranlar için yapacak bir şey kalmadı.

FETÖ'YLE MÜCADELE ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE KARARLILIKLA SÜRECEK

Örgütün mensubunu tanıyanlar çok iyi bilir ki, 15 Temmuz'a rağmen bu yapı içindekilerde samimi bir pişmanlık hissi yoktur. Kamudan yapılan ihraçlar, gözaltılar, soruşturmalar, tutuklamalar birer mecburiyettir. Türk Milleti'nin bu örgütünün bir başka ihanet teşebbüsüne daha tahammülü yoktur. Bu mücadele güçlü yürütülmezse ülkemiz çok daha büyük tehlikelerle karşı karşıya kalacaktır. Avukatlar aracılığıyla yürütülen gizli pazarlıklar, itirafçılık oyunlarıyla bu mücadelenin sulandırılmasına izin vermeyeceğiz. FETÖ ile mücadelenin maşeri vicdana halel getirmeyecek yöntemlerle sürdürülmesi şarttır. Önümüzdeki dönemde çok daha kararlı bir mücadele yürütülmesini temin edeceğiz. Dünyanın 160 ülkesinde eğitim, yardımlar istismar edilerek aynen nasıl ülkemizde devletin kurumlarına sızdıysalar oralarda da o ülkenin kurumlarına sızıyorlar. Nasıl o ülkelerin ileri gelenlerin çocuklarını da ele almak suretiyle. Onlara enteresan şeyler aşılayarak ve söyledikleri nedir? Kainatın imamı kim? Feto...

AH AH BU HASTANELERDE ANNELERİMİZ NELER ÇEKTİLER

Öğrencilerimizin ailelerine yük olmadan yükseköğrenimlerini sürdürmek için harç, harç. İnşaatta kullanılan harç değil. Harçları kaldırdık. Kredi ve bursları bire 10 kat çıkardık. Sağlıkta reformu gerçekleştirdik. Ülke genelinde geçenlerde bir televizyon programında rahmetli Savaş Ay'ın programını izlediniz mi? Ana muhalefetin başındaki zatı SSK Genel Müdürü olduğu yılları izlediniz mi? Bu hastanelerde neler çektik, analarımız neler çekti? Ülke genelinde tüm vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine kolayca erişebilmesini temin ettik. Hastanelerimizdeki nitelikli yatak sayısını 19 binden 153 bine çıkartarak vatandaşlarımızın buralarda birinci sınıf sağlık hizmeti alabilmelerini sağladık.