Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımı ile Ülker Stadı’nda oynadığı karşılaşmaya birçok ülke basını yoğun ilgi gösterdi. Kanarya’nın 2-0 galip tamamladığı zorlu mücadeleyi 41 farklı ülke televizyonu naklen yayınlandı.

KADIKÖY TIKLIM TIKLIM

Sarı-Lacivertli taraftarlar, Ülker Stadyumu’nda oynanan maçta F.Bahçe’yi yalnız bırakmadı. Tribünlerin neredeyse tamamı dolarken, maçın hafta içi erken saatte olması sebebiyle bazı taraftarların mücadeleye geç kaldığı gözlerden kaçmadı.

YÖNETİMİN BÜYÜK HEYECANI

Lokomotiv Moskova ile oynanan maçı başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de izledi. Başkan Yıldırım ve kurmayları, 90 dakika boyunca bulundukları yerde büyük heyecan yaşadılar.

ALİ KOÇ DA MAÇTAYDI

Mustafa Koç’un vefatının ardından büyük üzüntü yaşayan ve daha sonra da evinde düşerek kolunu kıran Ali Koç da dün akşamki Lokomotiv Moskova maçını tribünden izledi. F.Bahçeli taraftarlar iki takımın futbolcuları sahaya çıkıp maça başlamaya hazırlandığı anda İstiklal Marşı’nı okudu. Taraftarlar ayrıca “Şehitler ölmez vatan bölünmez” tezahüratını yaptılar.