COVID-19, ilk olarak Çin'in Vuhan Eyaleti'nde Aralık ayının sonlarında solunum yolu belirtileri (ateş, öksürük, nefes darlığı) gelişen bir grup hastada yapılan araştırmalar sonucunda 13 Ocak 2020'de tanımlanan bir virüstür. Tüm dünyada görülen virüs tedavisinde kullanılan aşıların yan etkisine hergün bir yenisi daha ekleniyor.

Corona
virüs hakkındaki efsaneler ve gerçekler - 16

Tüm dünyayı esir altına Covid-19 salgını binlerce kişinin hayatını kaybetmesine, milyonların günlerce evde kapalı kalmasına neden oldu. Maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı. Salgına çözüm olarak mRNA aşıları sunuldu. Peki bu aşılarla Covid-19 tedavi edildi mi? Yoksa insanlara yeni bir hastalık mı enjekte edildi?

Covid-19 ve mRNA aşıları sonrası kişilerde;

Miyokardit yani kalp kası iltihabı,

Hipertansiyon,

Kalp yetmezliği,

Kanama ve pıhtılaşma bozuklukları,

Kalp krizine de neden olabilen koroner kalp hastalığı gibi kalp damar sorunları ortaya çıkmaya başladı.

Çin'de yeniden corona virüsü korkusu! Son 24 saatte 7 bin 822 vaka  sayısı... - Son dakika Corona ...

İşte tamda bu noktada dikkat çeken bir açıklamada Dr. Alan Shoemaker'dan geldi. Dr. Alan Shoemaker International Crsisis Summit'de gerçekleştirdiği konuşmasıyla damga vurdu. Dr. Alan Shoemaker Covid-19 aşısı olan bireylerde belirli yan etkiler tespit edildiğini aktardı ve sözlerine şöyle devam etti;

''COVİD-19 AŞISI OLANLARDA %5 İLA %9 ORANINDA KALP HASARI GELİŞTİĞİ TESPİT EDİLDİ''

Dr. Alan Shoemaker insanların kalpten aldıkları hasara vurgu yaparak, ''Çok üzgünüm, neden mi? Çünkü Basel İsviçre'de yapılan bir araştırmadan biliyoruz ki bu araştırmada yer alan kişilerin %5'i ile %9'u kalplerinde önemli bir hasar yaşamıştır. %5-9 Bu da aşıyı yaptıran her bir milyon vatandaş için 50.000 ile 90.000 kalp hasarı vakası anlamına gelmektedir. Bu oldukça kötü bir gerçek.''Dedi.

KALP HASTALARI COVID-19 AŞISI OLMALI - ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ  SAĞLIK, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ | Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

''MİYOKARDİT OLURSANIZ %75'İNİZ 10 YIL İÇİNDE ÖLMÜŞ OLACAK''

Shoemaker miyokordite yakalananlara dikkat çekerek, ''Ve bir doktor olarak biliyorum ki gerçekten miyokardit olursanız teşhis edilebilir miyokarditiniz varsa bunu 45 yıldır biliyorum ve bu hala doğru. %75'iniz 10 yıl içinde ölmüş olacak. Bunu ailelere ve çocugu ya da kendisi olan insanlara söylediğim için çok üzgünüm. Miyokarditte ya bu olacak ya da nakil. Nakil olursanız başarılı olabilirsiniz. Yani seçenekleriniz bunlar. ''Dedi.

Havsa'da Koronavirüs can aldı haberi. Son Dakika Bölge Haberleri, Havsa,  Manşet haber başlıkları ve gelişmeler - Edirne Son Haber

''AŞIYA BAĞLI OLARAK %50'Sİ 5 YIL İÇİNDE ÖLECEK''

Dr. Alan Shoemaker aşıyla beraber gelen tehlikeyi gözler önüne sererek, ''Eğer aşıya bağlı miyokarditiniz varsa ve zarar görüyorsanız, %50'si 5 yıl içinde ölür. %75'i 10 yıl içinde ölür. Gerçekle ilgili sorun da bu. Üzücüdür. Ve bize yalan söylendiğinde ve bunun gibi gerçeklerin bedenlerimiz de ve sevdiklerimizin bedenlerinde ortaya çıkmasına izin verdiğimiz sorunda budur.'' İdafelerine yer verdi.