Survivor 2024 All Star birleşme partisinin ne zaman olacağı gündemde yer alıyor. Survivor’ın klasiği olan birleşme partisinde yarışmacılar birbirinden farklı performanslarını sergiliyor. Ortaya da renkli ve bol müzikli anlar çıkıyor. Birleşme partisi öncesi son elemenin 17 Mart Çarşamba akşamı yapıldı ve Survivor All Star'da tüm kadın yarışmacılar ise birleşmeyi garantiledi. Peki “Survivor birleşme partisi ne zaman olacak 2024? 2024 Survivor’da takımlar karışacak mı?” İşte Survivor All Star 2024 birleşme partisine dair araştırılanlar…

SURVİVOR ALL STAR 2024 BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN? Survivor'da takımlar  karışacak mı? Acun Ilıcalı açıkladı! - Sayfa 2

SURVİVOR ALL STAR 2024 BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Survivor 2024 All Star'da birleşme partisinin ne zaman yapılacağı merak edilirken bazı detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Acun Ilıcalı, bayram haftasından önceki ada konseyinde birleşme partisinin 21 Nisan tarihinde yapılacağını açıklamıştı.

Acun Ilıcalı, birleşme partisinde klasikleşen bir parçası olan şarkı yarışmasının yapılacağının da bilgisini yarışmacılar ile paylaştı. Bilindiği üzere Aleyna ve Furkan'ın şarkıcılık yaptıkları için bu yarışmanın dışında kalacağını da belirtti. Partide Aleyna ve yarışmanın sunucusu Murat Ceylan'ın da sahne alacağını izleyicilere duyurdu. Ilıcalı, Türkiye'den sevilen bir şarkıcının da bu bölüme katılacağını söyleyerek yarışmacıları heyecanlandırdı.

SURVİVOR ALL STAR BİRLEŞME PARTİSİNE HANGİ ÜNLÜ KATILACAK?

21 Nisan Pazar akşamı gerçekleşecek olan Survivor All Star 2024 birleşme partisinde Demet Akalın konuk olacak. Sıkı bir Survivor takipçisi olduğu bilinen Akalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda adadaki görüntülerini hayranları için paylaştı. Partiye Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’un da katıldığı biliniyor. Ancak başka ünlü isimlerin katılıp katılmayacağı henüz bilinmiyor.

SURVIVOR 2024 TAKIMLAR KARIŞACAK MI?

Yarışmada finale doğru giderken yarışmacı sayılarının azalmasıyla takımlar birleşiyor ve bireysel oyunlar başlıyor. Ama Acun Ilıcalı, bu sene Survivor All Star'da takımların karışacağı tarihi hala duyurmadı. Eğer bu konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşanırsa haberimizde yer vereceğiz.

Kaynak: HABER MERKEZİ