Yerel seçimler kapsamında Hatay Kumlu ilçesine ait 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen seçim sonuçlarına ilişkin anlık veriler İstiklal gazetesinde yerini aldı.  Seçim yasaklarının sona ermesiyle seçim sonuçları içerisinde adayların ve partilerin aldıkları oy oranları, açılan sandık yüzdelerinin ne kadar olduğu, geçerli ve geçersiz oy sayıları da aynı İstiklal gazetesinin web sayfasında paylaşılıyor. Peki "Kumlu yerel seçim sonuçları açıklandı mı? 31 Mart 2024 Kumlu belediye başkan adayları kimler?" İşte 31 Mart 2024 Kumlu yerel seçimine dair ayrıntılar...

2024 KUMLU YEREL SEÇİM SONUÇLARI!

Büyük Birlik % 36.33 İBRAHİM PAÇ

MHP % 34.87 MEHMET DELİ

KUMLU BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

31 Mart Pazar sabahı itibariyle oy kullanma işlemi başladı. Hatay’ın Kumlu ilçesinin hangi partide olduğu 31 Mart Pazar günü araştırılan konular arasındadır. 2019 Türkiye yerel seçimlerinde Hatay Kumlu Belediyesini 4.747 alınan oy ve %60.70 oy oranı ile MHP adayı Mehmet Deli kazanmıştır.

Hatay Kumlu ilçesi dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla ve detaylı bilgi için İstiklal gazetesi seçim 2024 sayfasını takip edebilirsiniz. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erdiğinde tüm bilgiler anlık olarak bildirilecek.        

31 MART KUMLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLERDİR?

CHP      

Ali Çimer                            

MHP

Mehmet Deli                    

İYİ PARTİ            

Ahmet Uçar                      

Yeniden Refah 

Fevzi Kurmuş                    

SAADET

Mahmut Aral                    

BBP       

İbrahim Paç                       

VATAN

Sadık Karakaş                   

HÜDAPAR          

Cevzet Ayçoban                              

MİLLET

İsrafil Şimşek                    

BTP       

Salih Bozdoğan

Kaynak: İstiklal Gazetesi