Yerel seçimler kapsamında Hatay Erzin ilçesine ait 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen seçim sonuçlarına ilişkin anlık veriler İstiklal gazetesinde yerini alıyor. Seçim yasaklarının sona ermesiyle seçim sonuçları içerisinde adayların ve partilerin aldıkları oy oranları, açılan sandık yüzdeleri, geçerli ve geçersiz oy sayıları da aynı İstiklal gazetesinin internet sayfasında paylaşılıyor. Peki "Hatay Erzin yerel seçim sonuçları açıklandı mı? 31 Mart 2024 Erzin belediye başkan adayları kimler?" İşte 31 Mart 2024 Erzin yerel seçimine dair ayrıntılar...

2024 ERZİN YEREL SEÇİM SONUÇLARI!

CHP % 45.33 ÖKKEŞ ELMASOĞLU

MHP % 33.72 ERHAN AKI

ERZİN BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

Hatay’ın Erzin ilçesinin hangi partide olduğu 31 Mart 2024 yerel seçimlerin yapıldığı şu anlarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 2019 yılında Türkiye’de yapılan yerel seçimlerinde Hatay Erzin Belediyesini 14.547 alınan oy ve %60.40 oy oranı ile CHP adayı Ökkeş Elmasoğlu kazanmıştır.

Hatay Erzin ilçesi dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla ve detaylı bilgi için İstiklal gazetesi seçim 2024 sayfasını takip edebilirsiniz. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erdiğinde tüm bilgiler anlık olarak bildirilecek.     

31 MART ERZİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLERDİR?

CHP

Ökkeş Elmasoğlu                            

MHP     

Erhan Akı                           

DEM Parti          

Beşir Katmış                      

Yeniden Refah 

Mithat Bozdağ                 

İYİ PARTİ            

Mehmet Ökkeş Koçak                  

SAADET

Mehmet Mansur Kılaç                  

HÜDAPAR          

Hüseyin Öztürk                

BTP       

Ahmet Savcun                 

MİLLET

Fadima Işık                        

ZAFER  

Mehmet Kavallı               

BAĞIMSIZ          

Ali Özsoy

Kaynak: İstiklal Gazetesi