Sakine Mükerrem (72) ve eşi İbrahim Delen (85), daha önce yoğun bakım sürecinde yaşadıkları zorlukları hatırlayarak anlamlı bir yardımda bulundu. Çift, uzun zamandır biriktirdikleri altınları, SDÜ Hastanesi’nde yapımı devam eden Ek Yoğun Bakım Ünitesi’ne katkı sağlamak için Isparta Belediyesi’ne teslim etti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek bağışlarını ilettiler.
"TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ"
Başkan Başdeğirmen, bu anlamlı hareketin kendilerini duygulandırdığını ifade ederek, "Bu bağış, insanlık adına değerli bir katkıdır. Hastanenin kimlere, ne zaman şifa olacağını bilemeyiz, ancak tamamlandığında vatandaşlarımızın modern bir yoğun bakım ünitesinde tedavi görmesi paha biçilemez bir hizmettir. Bu hayır, orada şifa bulanların dualarıyla karşılık bulacaktır. Sakine teyzemize ve İbrahim amcamıza minnettarız. Bu davranış, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir" dedi.
Sakine Mükerrem Delen ise, "Ben de eşim de uzun süre hastanelerde tedavi gördük. Devletimizin sağladığı imkanlardan faydalandık. Allah devletimize ve milletimize daima yardımcı olsun. Hepinizden razı olsun" şeklinde konuştu.
Yoğun bakım hizmetlerinin önemine dikkat çeken çift, küçük görünen bu katkının bile birçok hasta için umut olabileceğini belirtti.