Yeni Türkiye, yeni cumhuriyet, süper güç ülke Türkiye!

Yeni bir Türkiye kuruluyor.

Yeni, güçlü, aktif, özgür ,zengin ve müreffeh bir Cumhuriyet oluşturuluyor. Ülkesi ve Milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruyan, Ulus-Devlet yerine Ülke Devlet modelini benimseyerek ÜNİTER BAŞKANLIK SİSTEMİNİN kurulması konusunda emin adımlarla ilerleniyor. 


Demokratik, özgürlükçü, sivil, çağdaş ve çoğulcu bir yeni anayasa yapım ve yazım süreci 2012 yılında Mecliste dört partinin katılımıyla başlatıldı, fakat iki yıl sürmesine rağmen altmış maddede anlaşılabildi. 1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra bu süreç, aynı yöntemle, tekrar başlatılıp mesafe alınmaya çalışıldı, fakat CHP’nin uzlaşmaz tavrı ve masadan kalkması sonucunda sonuç alınamadı. 15 Temmuz 2016 FETÖ terör örgütü askeri darbe ile işgal ve istila girişimi sonrasında AK Parti, CHP ve MHP’nin bir araya gelmesiyle üç partinin çalışması sonucunda yargı ile ilgili yedi maddede daha anlaşıldı. Bu çalışmalar tümden yeni bir anayasa yapılması zorunluluğunu ortadan kaldırmamaktadır.


Türkiye’nin en büyük sorunu olan Kürt Sorununun insan hakları ve kültürel bağlamında çözümü, buna bağlı kanlı eylemlerine, sivil katliamlarına tekrar başlayan ve hendek kazıp kent savaşlarını amaçlayan PKK Terör Örgütünün silahsızlandırılması ve bir daha ortaya çıkmamak üzere silahlı mücadele ile ortadan kaldırılarak barışın, huzurun, gelişmenin, kalkınmanın birlik ve beraberliğin tam olarak sağlanması süreci hızla ilerliyor. Hedeflenen zafer kısa süre sonra gerçekleştirilecek ve Vatanın her karış toprağı teröristlerden temizlenecektir.


Çözüm sürecine PKK tarafından ihanet edilmesi, ki ihanet edildi, terör eylemleri ile sivil ve masum katliamlarına tekrar başlanması halinde son terörist öldürülünceye kadar terörle mücadele sürdürülecek, fitne yuvası ve düşman uşağı imha edilecektir. Görülecektir ki Türkiye, PKK ihanetini ve isyanını da imha edecek ve tarihin çöplüğüne atacaktır. Öte yandan demokrasi, insan hakları ve hukukun üstünlüğü standartları maksimum seviyeye, evrensel değerlerin üzerine çıkarılacaktır.


Birinci Dünya Savaşından sonra, Türkiye savaştığı Batı dünyası ile barış ve işbirliği sürecine girmesine rağmen; batılı ve Türkiye düşmanı dış güçlerin etkisiyle Lozan Anlaşmasına rağmen tam olarak barış sağlanamayan Rum, Ermeni ve Yahudi dünyasının yanı sıra; tarih, konjöktür, batıcılık ve Türkçülük politikaları nedeniyle sırtımızı döndüğümüz, küçük gördüğümüz, uzaklaştığımız, ayrıştırdığımız, ötekileştirdiğimiz, küstüğümüz ve düşmanlaştırdığımız Kürtlerle, Arap İslam Dünyası ile bir daha ayrılmamak üzere barış, işbirliği, birlikte büyüme ve şahlanma sürecine girilmiştir.

Bu Cumhuriyet, Atatürk'ün gösterdiği "muasır medeniyet seviyesinin" üstüne çıkan, kendi içinde barışı sağlamış, bütün tartışmalı ve ideolojik sorunları çözmüş; bölgesine, Orta doğuya, İslam Dünyasına ve Dünyaya barış, adalet ve özgürlüğü yayan Ortadoğu Birleşik Devletlerinin (OBD) kurucu gücü olan bir Cumhuriyet olacaktır.

Yeni bir tarih yazılıyor, yeni ve hayati öneme haiz bir dönemeçten geçiliyor,
Yazılan ve oluşturulan bu tarihi dönemeçte ve süreçte tarih, kültür, coğrafya, ortak kader birliğinin birleştiriciliğinde; dil, mezhep, etnik, renk vb. ayrım gözetilmeksizin herkesin eşit ve özgür olduğu, ilahi ve manevi çağrının, ruh ve mana kökünün ortak zemininde; büyüme, güçlenme, kalkınma, gelişme, aydınlanma, çağdaşlaşma, modernleşme, dünyada en modern olama, yenileşme, değişme, gelişme ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi (Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Özerklik Şartının imzalanması) söz konusudur.

Bölünme, parçalanma, ayrışma, küçülme, zayıflama, güçsüzleşme, konfederasyon, federasyon, demokratik özerklik ve öz yönetim yoktur.

Bu sürecin dışında kalanlar, yok olmaya, tarih sahnesinden silinmeye ve tarih karşısında yargılanmaya mahkum olacaklar, Büyük Türk Milletinin vicdanında eriyeceklerdir.
Yarınlarımızı, Süper Güç Ülke Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.


Bilindiği gibi PKK 7 Haziran 2015 genel seçimlerinden sonra sürece ihanet ederek çözüm sürecini bitirdi. Örgütün yaptığı katliamların ardından Devlet 24 Temmuz 2015 tarihinde geniş çaplı operasyon başlattı. Yapılan operasyonlarda yaklaşık 10.000 terörist öldürüldü. Bilinmelidir ki tüm terör örgütleri içeride ve dışarıda tamamen imha edilene kadar operasyonlar sürecek ve zafer Devletin ve Milletin olacaktır. Zafer yakındır, birlik ve şahlanış yakındır. Düşmanların hevesleri kursaklarında kalacak, salyalarında boğulacaklar ve hendeklerinde öleceklerdir.


Yeni Türkiye kurulacak, Yeni Cumhuriyet oluşturulacak, bu kapsamda yeni Anayasa yazılacak, TÜRK TİPİ ÜNİTER BAŞKANLIK SİSTEMİ’ne geçilecek, terör imha edilecek, ekonomik-sosyal-kültürel-idari reformlarla ve MİLLET ile yürütülen çözüm süreci, Milli Birlik Beraberlik ve Kardeşlik temelinde nihayete erdirilerek bu topraklarda nihai birlik ve barış sağlanacaktır.

2123 Süper Güç Ülke Türkiye ülküsünün gerçekleştirilmesi yolunda, temel taşlar bir bir döşenerek, emin olunmalıdır ki emin adımlarla ilerlenecektir.

Allah Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Milletini, tüm Müslümanları korusun, güçlendirsin ve yüceltsin!