2021-2022 sezonuna doğru ilerlerken, sezon başlangıcında en önemli sınavı Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayan Galatasaray verdi. Sarı-kırmızılılar köklü Hollanda ekibine deplasmandaki maçta 5-1 yenildi.

2021-2022 sezonuna doğru ilerlerken, sezon başlangıcında en önemli sınavı Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayan Galatasaray verdi. Sarı-kırmızılılar köklü Hollanda ekibine deplasmandaki maçta 5-1 yenildi. Adeta hezimete uğrayan Fatih Terim'in öğrencileri rövanş için işi tamamen şansa bıraktı. Acilen transfere ihtiyacı olan kadroya Rumen 10 numara Alexandru Cicaldau takviyesi yapıldı. 26 yaşındaki oyuncu için 6.5 milyon Euro bonservis ödenecek.

Eski teknik direktörü Vitor Pereria'yı terkrardan takımın başına getiren Fenerbahçe'de, hazırlık karşılaşmalarında alınan sonuçlar yönetimi mutlu etti. Portekizli teknik adamın birkaç noktaya yeni transfer istediği konuşuluyor.

20-21 sezonunun kazananı Beşiktaş'ta transfer dönemi sakin geçiyor. Başakşehir'den Mehmet Topal ve Alanyaspor'dan Salih Uçan'ı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda taraftar forvete transfer beklerken, yönetimden henüz bu yönde bir hareket gelmedi.