YDD, DDG ve HÖH...

Önce KHK, Abdullah Gül harekâtı ve ardından bir acaib dernek...

Min gayr’i haddin ricâl-i devleti uyarıyorum..

Sosyal medyadaki suç duyuruları ve tv’lerde peş peşe çıkan haberlerden sonra, İçişleri Bakanlığı, bir dernek hakkında inceleme başlattı..

Açıklama şöyleydi: “Son günlerde hukuk dışı oluşum, yapılanma ve faaliyetlerde bulunduğu yolunda basında haberlere konu olan, Halk Özel Harekâtı Derneği’ (HÖH) hakkında, bakanlığımızca ilgili mevzuat gereğince, gerekli inceleme ve araştırmalar yürütülmektedir..”

HÖH… Yani gayr-ı resmi, illegal PÖH… Pöhhh...

* *

Yeni Dünya Düzeni (YDD), fevkalâde karmaşık ve sürekli ágâh olmayı icab ettiriyor.

YDD mimarları, artık ihale bile açmadan işi taşeronlara yaptırıyor.

Nasıl mı? İşte fevkalâde karmaşık ve sürekli ágâh olmayı icap etiren durum da bu sualle ortaya çıkıyor..

Dünya Derin Güçleri (DDG), çağın gidişatına bakıp, B planına geçtiler..

DDG, günümüzde artık harita değiştirme yerine yönetim değiştirmeye, ucuz tarife ile coğrafi haritaların görünmeyen siyasî hatlarını menfaatlerine göre dizayn etmeye çalışıyor.

Dünya hırsları ve sair zaafları olan kişi ve cemaatler ihaleye gerek kalmadan adeta “biz işi alırız” diyor. Onlar da “alın şu harçlık da bizden” diyor ve silahlı ordularla müdahaleye mukayese kabul etmez bir maliyetle coğrafyaları dizayn ediyorlar..

* *

Nereden çıktı bu HÖH? Hangi zekaların ürünüdür, gayesi nedir?

Fetoş Gülen, “icabında bana küfredin, yeter ki kendinizi gizleyin” dememiş miydi?

Ne malûm bu HÖH’ün İMAMINA KÜFREDEN FETÖ TAKIMI olmadığı?

Bakın işin başlangıcı ne kadar da sempatik ve mâsum:

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ortaya çıkan ve kendilerine Halk Özel Harekatı (HÖH) adını veren derneğin başkanı Fatih Kaya bir yılda 22 ilde 7 bin üyeye ulaştıklarını söylemiş ve derneğin kuruluş aşaması ile amacını şu sözlerle anlatmıştı:

“Bizler 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminden sonra 16 Temmuz sabahı meydanlarda nöbet tutarken… Sempati olsun diye HÖH diye bir çadır kurduk..”

Halkın isme sempatisini görünce devam ettirmişler..

Kanunen sakıncalı bulunmamış ve 30 Kasım 2016’da Trabzon’un Ortahisar ilçesinde resmen kurulmuş dernek..

* *

Gerçek olabilir anlatılanlar, hattâ muhtemelen de öyledir..

Lâkin Dünya Derin Güçleri (DDG), mâsum hareketleri illegal ve ölümcül terör örgütlerine dönüştürmekte mahirdir.. Hem ekranlarda gördüğümüz kovboylar da dönüşümün çoktan yapıldığını göstermiyor mu?

Çocuk iki eline tabancalar almış mermi sürme antremanı yapıyor.. Gövde gösterisi tabi.. Kıyafeti de Polis Özel Harekât timleri gibi!..

Jipler, türlü silahlar, ve resmî kıyafet… Bu çocukları mâsum bırakırlar mı?

#harbiden: Muhterem efendim, Devlet olmak ágâh olmaktır. Devlet işinde “tüh, keşke böyle yapmasaymışız” gibi nedametler abes.. “Son pişmanlık fayda vermez” sözü fertler içindir.. Devletlerin son pişmanlığı izmihlal ve işgaldir!. Muhafazallah...16.01.2018