İRANLI dolar milyarderi Babek Zencanî’nin resmine baktım, fiziken Yahudiye benziyordu, internette Yahudi olup olmadığını aradım, Kripto Yahudi olduğu meydana çıktı.

İRANLI dolar milyarderi Babek Zencanî’nin resmine baktım, fiziken Yahudiye benziyordu, internette Yahudi olup olmadığını aradım, Kripto Yahudi olduğu meydana çıktı. Türkiye’de olduğu gibi o ülkede de çok sayıda Gizli Yahudi bulunmaktadır. Dıştan Şiî gibi görünürler, aslında Yahudidirler. Babek Zencanî idama mahkum edildi. Temyiz mahkemesi bu kararı tasdik eder mi, Zencanînin cezası infaz edilir mi? Bir şey diyemem.***

Hiçbir aklı başında ve haysiyetli kadının, aşırı ve anormal dekolte kıyafetler giyerek, mahrem yerlerini teşhir ederek, edeb ve hayâ dışı kışkırtmalar yaparak erkekleri tahrik etmeye hakkı yoktur. Kadın öncelikle anne, eş, bacı ve kız evlattır. Cinsellik, ahlak, edeb, hayâ, iffet sınırlarını zorlayan kadınlar, kendilerine yapılan tecavüzleri teşvik ve dâvet etmiş olur… Laik sistemin büyük ayıplarından biri, ülkemizdeki yasal seks köleliğidir. Bayağı ve seviyesiz saldırgan erkekler elbette suçludur ama onları kışkırtan kadınlar da dolaylı şekilde suçludur.

***

SORU: Her Müslüman Türkiyeli, bin yıllık millî ve islamî alfabemizi öğrenmek, bu yazı ile kaleme alınmış ve basılmış eserleri okumak mecburiyetinde midir?..

CEVAP: Mecburdur. Osmanlıcayı öğrenmek (Müslümanlar için) zarurîdir. Bu konu tartışılamaz. Müslümanın bu konuda tercih hakkı yoktur.

***

SORU: Cep telefonu fetişizmi, bağımlılığı, holiganlığı bir hastalık mıdır?..

CEVAP: Çok vahim bir hastalıktır. Mutlaka tedavisi gerekir. Cep telefonu bir cihazdır, faydalı ve lüzumlu tarafları vardır. Lüzumsuz yere kullanılmamalıdır.

***

SORU: Müslüman anne babalar buluğa ermiş çocuklarına namaz kıldırmalı mıdır?..

CEVAP: Kıldırmakla mükelleftirler. Kıldırmak için ellerinden geleni yapmazlar, onlara namazı sevdirmezlerse günahkâr ve suçlu olurlar, hesabını verirler.

***

SORU: Ehl-i Sünnet ve Cemaat ile bid’at fırkaları ve hizipleri eşit midir?..

CEVAP: Değildir. Ehl-i Sünnet İslamın doğru yorumudur, Fırka-i Nâciyedir, Sevâd-i Âzam’dır, Cumhur-i Ulemâ yoludur.

***

SORU: Zengin bir Müslüman içki satan lüks bir restoranda yemek yiyebilir mi?..

CEVAP: Yememelidir. Orada içki satıldığı için… Aşırı fiyatlar israfa götürdüğü için… İsraf haramdır.

***

Hz. Ebubekir’e, Hz. Ömer’e, Hz. Osman’a düşmanlık ve hakaret eden bir kimse Kur’an, Sünnet ve cemaat Müslümanı olabilir mi?.. Olamaz.

***

Devamlı şekilde, makine gibi mütemâdiyen, hiç durmadan gıybet eden bir kimseye yakışan sıfat nedir?.. Şeddeli eşşektir.

***

BİRİNE: Ben size günlük işlerinizi, vazifelerinizi yapmayın demiyorum. Hem günlük rutin işlerinizi güzelce, doğru dürüst yapın; hem de üçüncü dünya savaşına, büyük depreme, vahim hadiselere hazırlıklı olun, gaflet içinde yatmayın diyorum.

***

GECE saat 19.30 Sultanahmet durağından tramvaya bineceğim. Herkesin arasında bir genç kız ile genç bir erkek birbirlerine sarılmışlar mıncıklaşıyor öpüşüyorlar. Göz ucuyla baktım turist değildiler. Teessüf ettim, öfkelendim… Bu arsızlıkların, hayâsızlıkların, terbiyesizliklerin hesabı sorumlulardan elbette sorulur.

***

ANKARA’DA önemli bir kurumda Ehl-i Sünnet düşmanlığı had safhada… Müslümanların yüzde doksan dokuzunun bundan haberi yok. Sünnî düşmanlığı yapanlara ve onları engellemesi gerekenlere beddua ediyorum. Siyonistlerin, AB’nin, ABD’nin talimatları gereğince İslamın içini boşaltmak, light ve ılımlı bir din türetmek için çalıyorlar. Sünnî geçinen bazı bilenler de, maaşlarını alıp yan gelip yatıyor.

***

Bir dostuma: Her sabah ve her akşam yirmişer kere Bismillahirrahmanirrahim okuyunuz ve bol bol istiğfar ediniz. Ayrıca, sağ elinizin verdiğini sol eliniz görmemek ve bilmemek şartıyla Allah rızası için sadaka dağıtınız, iyilik yapınız.

***

O adam kesinlikle Nurcu olamaz. Çünkü devamlı olarak gıybet etmektedir. Gerçek Nurcu devamlı olarak gıybet etmez, ölü kardeşinin etini yemez. Gıybet makineliği ile Nurculuk bir arada olmaz.

***

Bir babaya: Kızınızı sakın o gence vermeyin. Çünkü o, cep telefonu, lüks otomobil, lüks yeme içme, lüks konaklama hastasıdır. Aklı fikri para ve benliktir… Kızınızı Kur’an, Sünnet ahlakından mahrum o herife vererek yakmayın.