VATANDAŞ GÖREVİNİ YAPTI

Değerli okuyucular, üç, dört aylık bir seçim maratonunu geride bırakırken halk, ülkesi için ne hayırlısı ise onu yapma kararı alarak sandıklara gidip oyunu kullanmışlardır. "Türkiye'de demokrasi yoktur." Diyenlere çok güzel cevap vermişlerdir.
Millet üzerine düşen görevini yapmış, artık topu seçtikleri Belediye Başkanlarına atmıştır. Bundan sonra seçilen Belediye Başkanlarının halkına karşı görevlerini ve verdiği vaatleri yerine getirme süreci bugünden sonra başlamış bulunmaktadır. Hangi partiden seçilmiş olursa olsun, bundan sonra millet hizmet ve proje beklemektedir.
Milletin sandıkta verdiği mesajı artık herkes ne demek olduğunu bilmeli...Millet tek çatı altında yani Türkiye Cumhuriyeti Devletine hizmet edecek partileri seçmektedir. Bu topraklar üzerinde yaşayan ekmeğini,tuzunu,toprağını ekip biçen, bu topraklar üzerinde emek veren insanlarımız kendilerine hizmet edecek Belediye Başkanlarını seçtiler. Artık sıra seçilen Belediye Başkanlarına verilen yetkiyi nasıl kullanıp kullanmayacağına gelmiştir.
Ayırım yapılmadan herkes ABC partisi demeden umarız çalışmalarına devam eder. Millet, arkamızda bıraktığımız seçimde, ülkede; huzuru ve refahı tercih etmiştir.
Bu seçim döneminden sonra tam beş yıl seçimlerin olmaması millete bir nefes aldıracaktır inşallah... Artık millet seçilen Belediye Başkanlarının lüzumsuz koltukta oturmalarını değil,hizmet istemektedirler.
Aynı topraklardaki havayı, suyu,ateşi tenefüs ettiğimiz sürece birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Insanların huzuru ve refahı için çalışmalıyız. "O bundandır,şu ondandır"diyerek hiç kimseyi ötekileştirmeyelim ki bu güzel ülkemizde herkes huzur ve refah içinde yaşasın. Geride bıraktığımız Türkiye genelinde yapılan seçimlerin milletimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizleri Allah'a emanet ediyorum.