Büyük Müslüman Türk Milletinin seçtiği yöneticilere; Yıllarca katil, hırsız, diktatör diyen, "Anasını, aaa…" diyerek küfreden, "Hergele" diyerek hakaret eden...

Büyük Müslüman Türk Milletinin seçtiği yöneticilere;

Yıllarca katil, hırsız, diktatör diyen,

"Anasını, aaa…" diyerek küfreden,

"Hergele" diyerek hakaret eden,

"Batı bize destek versin Cumhurbaşkanını indirelim, Batı bize demokrasi getirsin, Osmanlı Türkmenleri katletti, Ordu satılmış ve işgalci, PKK/PYD/YPG terör örgütü değildir ve onlar vatanını savunan bir örgüttür, hendekçi arkadaşlar (PKK) eylemleri bıraksınlar, Devletiniz terörist, Devlet katil, Devlet katil değil seri katil, kendi partisine oy vermeyen ve Hükümeti destekleyen çiftçi, işçi, muhtar, bilim adamı adam değildir; asker-polis, hakim ve savcı, vali-kaymakam, Bakanlar militandır; iktidara geldiğimizde beni desteklemeyen medyanın boynuna ip geçireceğim, bizi desteklemeyen gazetelerin tamamına el koyacağız, hükümetle iş yapan iş adamlarının mallarına el koyacağız …"

Diyen yamyam, çizgi film kahramanı ve karikatür karakteri ya da bunların şıhı, en son Nisan ayı başında Meclis grup toplantısındaki konuşmasında demokratik teamüller ve hukuk çerçevesinde Türk Milleti tarafından meşru olarak seçilen yöneticileri kastederek "iktidara geldiğimizde bu vatan hainlerinin tamamından hesap soracağız ve yargılayacağız, yargılamayı TRT'de canlı yayınlayacağız" diyerek ağzından lağım akıttı!

Bu kin, nefret, intikam dili ve duyguları niye? Bu yaklaşım, kutuplaştırmanın, düşmanlaştırmanın ve fitnenin kaynağıdır.

Türk Milletinin meşru bir şekilde seçtiği yöneticilere "vatan haini" yaftası yapıştırmaya çalışmak;

Kelimenin tam anlamıyla Devlet, Millet, Cumhuriyet, Demokrasi; ve kurtuluş savaşının Başkomutanı ve Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK düşmanlığı;

Demokrasi, insan hakları, hukuku üstünlüğünün,

Barış, güvenlik ve istikrarın,

Medeni, zengin ve müreffeh bir toplum oluşturulması idealinin,

Adalet, özgürlük ve eşitlik ilkelerinin gerçekleştirilmesi hedefinin,

Toplumsal huzurun,

Gaspedilmesi, katledilmesidir. Bozgunculuktur.

Bunlar Atatürk'ün "Türk Milletinin geleceğini Türk Milletinin azim ve kararı kurtaracaktır", "Egemenlik kayıtsız ve şartsız Milletindir" sözlerini de bilmiyor. Biliyorlarsa da ...omuz gibi ...lağa yatıyorlar.

Ben de diyorum ki;

Türk Milletinin geleceğini önce Allah, sonra Türk Milletinin azim ve kararı kurtaracaktır.

Egemenlik kayıtsız ve şartsız önce Allah'ın, sonra Milletindir.

Büyük Müslüman Türk Milleti bu bozguncuları, fitnecileri, uşakları görüyor ve biliyor.

İlk fırsatta da bunları tarihin kirli çöplüğüne atacaktır.

"Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş."

Saygı ve selamlarımla...