Malum, bugünlerde bir masa var. Bu masa çok meşhur. "Utanmazlar masası, kendini bilmezler masası…". Ben demiyorum. İslam ve Türkiye düşmanlarının, sömürgecilerin, emperyalistlerin, küresel soykırımcıların, küresel finans baronlarının ve Haçlı-Siyonist ittifakının adamı PKK/PYD/YPG/SDG'nin çocuğu, hapisteki siyasetçi müsveddesi diyor.

Malum, bugünlerde bir masa var. Bu masa çok meşhur. "Utanmazlar masası, kendini bilmezler masası…". Ben demiyorum. İslam ve Türkiye düşmanlarının, sömürgecilerin, emperyalistlerin, küresel soykırımcıların, küresel finans baronlarının ve Haçlı-Siyonist ittifakının adamı PKK/PYD/YPG/SDG'nin çocuğu, hapisteki siyasetçi müsveddesi diyor. Masanın politikalarından rahatsız olduğunu, daha cesur adımlar ve açılımlar beklediğini, gizli olarak ve kapı arkasında kendileri ile görüşen masadakilerin resmi olarak da kendileri ile ittifak yapmaları gerektiğini, kendilerinin yok sayıldığını, uzlaşıya açık olduklarını, Cumhurbaşkanlığı adaylığı belirleme sürecinde kendilerinin onayının alınmaması halinde kendi adaylarını ortaya çıkarmaktan geri durmayacaklarını ifade ediyor.

Siyasetçi müsveddesi ekliyor, diyor ki eğer masa, "Kürt açılımı yaparsa, kendilerinin de Türkiye açılımı yapması gerektiğini" belirtiyor. Sonra devam ediyor "onlarla Çanakkale'de dua ederken görüntü vermekten imtina edilmemesi gerektiğini" ekliyor.

Müsvedde daha önceki açıklamasında şunu belirtiyordu: Masaya, mealen" utanmazlar, kendinize gelin, iktidarın devrilmesi, kendilerinin ya da masanın iktidarı için işbirliği ve resmi ittifakın şart olduğunu, daha cesur politikaların izlenmesinin zorunlu olduğunu ve Hükümetin savaş politikalarına asla destek olunmamasını…", açıklamıştı.

Yani PKK/PYD/YPG/SDG çocuğu HDP, onların cezaevindeki siyasetçi müsveddesi açık açık masayı tehdit ediyor, ayar veriyor, yönlendiriyor, talimat veriyor ve şantaj yapıyor. Benim dediğimi yapmazsanız, benden oy alamazsını, size oy yok diyor.

Ayrıca masayı da kendi minderine çekmeye çalışıyor. Bunun göstergesi, kodesteki siyasetçi müsveddesinin (PKK ÇOCUĞU) Cumhuriyet Gazetesinden Murat S.'ye son yaptığı beyanatında "PKK'nın Türkiye'ye karşı silahları tamamen susturmasını, tümden silah bırakmasını isterim. Ancak Türkiye'nin de savaş politikalarını bırakması ve operasyonlarını bitirmesi, Öcalan'ın cezaevi tecridinin kaldırılması (Öcalan'a af getirilmesi!) gerektiğini belirtiyor. Burada aba altından sopa gösteriyor, yani.

Siyasetçi müsveddesi yine aynı senaryoyu yazmaya çalışıyor. Cici çocuk olmaya çalışıyor. 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde birileri ve bir kısım medya, bunu cici çocuk yapmıştı, allayıp pullayıp Türkiye'ye servis etmişlerdi. Türkiye'de bazı seçmenler terörün bitmesi, barışın gelmesi için PKK çocuğu HDP'nin Meclise girmesi gerektigini düşündüğünden onu Meclise taşımıştı. Peki terör ve PKK bitti mi? Hayır. Çünkü HDP ve yöneticileri bizzat tüm Türkiye'ye terörün bitmesi, PKK'nin silah bırakması için sadece kendilerinin iradesinin yeterli olmayacağını, KANDİLİN VE İMRALI'nın iradelerinin BELİRLEYİCİ olacağını pespaye bir şekilde açıklamıştı. Bu açıklama HDP'nin PKK'ya göbekten bağlılığının, kendilerinin (HDP) piyon ve kukla olduklarının ikrarı ve en bariz göstergelerinden biri idi.

İslam ve Türkiye düşmanlarının piyonu PKK çocuğu HDP, kodesteki siyasetçi müsveddesi, masa hep birlikte cici HDP, cici çocuk bilmem ne! senaryosu yazıp, oynayıp seçmeni kandırmaya çalışıyorlar.

Neden masa diyorum? Çünkü bizzat masa, onlarca kez açıklama yaparak, HDP'nin PKK'nın çocuğu olduğunu perdeleyerek Meclisteki kravatlı teröristlerin partisinin meşru bir parti olduğunu, iktidara geldiklerinde HDP'ye bir, iki BAKANLIK VEREBİLECEKLERİNİ, açıkladı.

Yemezler!

Tarih tekerrür etmeyecek!

Her zaman kedicik bal yemez!

Papaz her zaman pilav yemez!

Müslüman Türk Milletinin geleceğini önce Allah, sonra Müslüman Türk Milletinin azim ve kararı kurtaracaktır!

Saygı ve selamlarımla…