Seçim kaybetmekten yorulmamış, koltuk sevdalısı, ilkesiz kavgaların müsebbibi, çapsız muhalefet liderlerinin neresinden tutarsanız tutun inanın elinizde kalıyor.

Seçim kaybetmekten yorulmamış, koltuk sevdalısı, ilkesiz kavgaların müsebbibi, çapsız muhalefet liderlerinin neresinden tutarsanız tutun inanın elinizde kalıyor.

Zaten bu iflah olmaz adamların iktidar olmak gibi ne hedefleri nede düşünceleri var. Bunun böyle olduğunu o gaza getirdikleri ergenler bile anladı. Bu düzenin patronlarının, oturdukları koltuk sağlamsa, gerisi hikâye vesselam.. Mantık belli, Ülkede iktidar olsan ne yazar! Partide iktidar ol tamamdır. Çalsın sazlar oynasın kızlar.

Seçmen mi? Umurlarında bile değil..! Peki ya, vatan, bayrak, şehitler? Ya birader bana maval okuma bi bas git ya…

Lakin farkında mısınız geçenlerde kalbi tekleyen bu bizim Bahçeli’ye garip bir şeyler oldu. Seçimlerden önce her şeye ‘HAYIR’ diyen herifçioğlunun ‘EVET’ lerinde gözle görülür bir artış gözlendi. Seçimler öncesi Paralelin tüm yaptıklarına sessiz kalan Bahçeli şimdilerde ise hiç susmuyor. Süreklide dozu arttırıyor. Akşener etkisi midir nedir bilemem! Lakin, anlaşılan o ki sanki FETÖ mevzuu habis bir ur gibi tam da işin göbeğinde.

Yok hani o değil de bu FETÖ cülere artık gerçekten acıyorum arkadaş ya.. Allah şaşırtmasın! Valla dımdızlak, şamar oğlanına döndüler. Kimden medet umduysalar dirsek yiyorlar. Erdoğan karşıtı o top sakallı, tuzu kuru hain güruhtan bahsetmiyorum, son iki seçimde ‘‘Yok olmaz öyle bir şey zinhar elimiz gitmez, biz bu CHP’ye HDP’ ye oy veremeyiz’’ deyip te, MHP ye oy veren o badem bıyıklı, şakirt, muhafazakâr, paralel abilerden bahsediyorum.

Salı günkü meclis grup toplantısında Bahçeli ‘‘Paralelciler PKK’yı kollayacaklar, istihbarat ve güvenlik kaosu yaratacaklar, biz de buna sessiz kalacağız öyle mi? Gereken her ne ise derhal yapılmalı, paralelin kökünü kurutmalıdır" vb. bir araba güzel laf etti.

Eyvallah tamamda biraz geç olmadı mı be reis? Eee bir musibet bin nasihatten yeğdir…Lakin şunu da unutma ‘’Zor günümüzde yanımızda olmayanın, iyi günümüzde hissesi de yoktur.!’’

Peki ya şu terbiyesiz damarın ürünü kişilik yırtılması Kıl-ıçdaroğluna ne demeli? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sn. Sema Ramazanoğlu hanımefendi hakkında ağza alınmayacak çok çirkin sözler söyledi. Şaşırdık mı asla.! Aslında Cumhurbaşkanımız ın annesine de küfür eden bu çirkin kişilik için kelimeleri fazla israf etmemek lazım. Küfürü, ahlaksızlığı ve edepsizliği kendisine misyon edinen ve kaset marifeti ile o koltuğa oturan bu çirkin kişiliğin skandal sözlerine hem konunun muhataplarınca hem de sosyal medyada hak ettiği bir şekilde cevap verildi. Benim bunun üstüne artık daha bir şeyler söylememe de zaten terbiyem de müsaade etmez..

Acilen bu iflah olmaz hizipçi şahıs, Tüm Türk milletinden, kadınlardan ve annelerden özür dilemelidir.

Bu düşük davranışı gösteren, değeri şöhretinden küçük çirkin kişiliği, kamuoyuna ve CHP’nin sözüm ona ‘’Çağdaş, Laik, Modern, Atatürkçü ‘’seçmenlerinin vicdanına havale ediyorum.

Kadınlık çok büyük mertebedir ve Kadın, annelik vasfında insanüstü bir manâya ulaşır. Peygamber efendimiz hak din İslam’ı tebliğ ettiğinde ona ilk inanan kişi bir kadındır. Efendimizin eşi Hz. Hatice..

İslam da ilk şehit olan da bir kadındı. Ammar’ın annesi Sümeyye..

Hz. Meryem ise İslâm’a göre sadâkat ve teslîmiyetin sembolüdür.

Bir gün Resûlullah Efendimiz’e sormuşlar: “Kime en fazla saygı gösterelim?” demişler. “Ananıza!” cevabını almışlar. “Sonra kime?” demişler. Cevap yine aynı:“ Ananıza!” Üçüncü sualin cevabı da: “Ananıza!” olunca, bu defa aynı suali dördüncü defa tekrarlayanlara Resûlullah: “Babanıza!” buyurmuş.

CHP’ye gönül vermiş kadınlarımıza buradan bir çağrım olacak! Bilirsiniz ‘’Kadının en çaresiz olduğu an, gözyaşlarını kendi eIiyIe sildiği o andır.’’ Kadınları ağlatan, yalnızlığa mahkum eden bu adamdan size bir hayır gelmez. İstifa mı dediniz? Etmez.. Güldürmeyin beni.. O erdemli adamların yapacağı bir iştir…

Tavsiyem o ki umutlarınız hadım olmadan tez vakitte kurtulun bu adamdan. Ya da ‘’unutmak özgürlüktür deyip unutabilirseniz unutun gitsin…!

Yavru muhalefet Demirtaş mı? Mürekkep bitti onu da salla gitsin…