Üniversitelerin açılmasına çok kısa bir süre kaldı. Üniversitelerin açılmasıyla bir takım örgütler hain planları için düğmeye basacaklardır.

Üniversitelerin açılmasına çok kısa bir süre kaldı. Üniversitelerin açılmasıyla bir takım örgütler hain planları için düğmeye basacaklardır.
15 Temmuz gecesi istediğini alamayan küresel güçlerin kısa vadedeki hesabı üniversitelerdir. Üniversitelerdeki hesaplarını FETÖ, PKK, DHKPC gibi merkezi küresel akla hizmet eden örgütler ile yapmaya çalışacaklar!
**
Gezi parkı eylemlerini hatırlayalım. Hangi üniversitelerin önlerinden lojistik insan desteği sağlanıyordu? Gezi parkındaki kitle kimlerdi?
Cevap: Üniversitelerin ismini ben söylemesem de halkımız zaten biliyor. Kitle ise gençlerdi. Ülkemize karşı bir darbe senaryosu da gezi parkı adı ile yapılmadı mı? Bu darbe senaryosunda kullanılmak istenen kitle ise gençliktir.1980’deki zihniyet ile 2016’daki zihniyet değişmedi. Hepsinin akıl hocası aynı güçler, hedefleri ise gençlik üzerinden bir Kaos yaratmak.
**
Medyada sık sık ‘’Karşıt görüşlü öğrenciler ‘’ lafını duyarız. Kim bu karşıt görüşlüler? PKK ile vatansever gençlerin kavgası, ne zaman karşıt görüş oldu? Bu ifadelerle hangi medya kuruluşları nasıl bir algı operasyonu yapıyor? Bu soruyu kendimize defalarca soralım. Bu tip haber yapan medya kuruluşlarına da dikkat edelim.
**
PKK’nın üniversitelerdeki yapılanmaları herkes tarafından biliniyor. Buna aynı aklın ürünü FETÖ’nün mensuplarını da ekliyoruz. Üniversitelerin açılmasıyla bu hain cepheler ittifak yapıp üniversiteleri karıştırmak istemeyecekler mi? Ülkemizde her an için Kaos senaryoları yazan bu örgütler, tam da bitme noktasındayken bu hamleyi neden yapmasınlar?
**
Bu sene şubat ayında Ege Üniversite’sinin orta yerinde katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu hatırlayalım. Bu sene bir Fırat daha kaybetmek istemiyoruz. İlim ve irfan yuvası olan üniversitelerimizde hiçbir terör örgütü yapılanmasının barınmasını istemiyoruz.