Türkmenler kan ağlıyor. Zavallı dünya bundan habersiz, Zavallı dünya sağır.

Türkmenler kan ağlıyor. Zavallı dünya bundan habersiz, Zavallı dünya sağır. Kimsesizlik yüreklerini dağlıyor. Soydaşım dindaşım dediği ülkemiz bile bir garip hiçbir şey yapmadan bekliyor.

Ortadoğu’da kurt kapanını kurmuşlar. Hedef Türkmen dağı yani anlayana Türkiye hedeftir. Bir takım sözde dünyayı yöneten güçler kirli kafalarında güney sınırımızda sözde Kürt devleti kurmuşlar. Kasıt belli ülkemizi bölmek ve parçalamaktır. Güney cephemizi küresel sermayenin piyonu PYD’ ye peşkeş çekerek, Türkiye’nin etrafını sarıp bölüp parçalama oyunu içine girmişler.

Biz bu oyunu bozmalıyız. Büyük Türkiye hayalimizi gerçekleştirmek için oyunu oynayanlara;’’ Gerekirse 100 bin şehit veririz. Türkmen dağından vazgeçmeyiz’’ mesajını vermeliyiz. Türkmen dağının stratejik önemini elden gidince anlamak dizlerimizi dövüp çaresizce ülkemize yapılacak bölüp parçalama oyununu göre göre beklememeliyiz.

Türkmen kardeşlerimize tam olarak yardım ulaştırmadık bunu da artık kabullenmeliyiz. Yedi düvel Suriye de savaşırken biz soydaşımıza ,dindaşlarımıza sahip çıkamadık. Bölgesel güç olacaksak eyer yanı başımızdaki soydaşlarımızın kaderine terk ederek olamayacağımızı anlamamız lazım.

Türkmen kardeşlerimize konserve, battaniye ve çadır kent kurarak büyük güç olunmaz. Gülerler adama gerçekten gülerler. Bölgesel güç bunlarla değil, gerekli stratejik hamleyi yaparak elimizdeki öz toprağımızı binlerce kilometreden gelip bombalayan Rusya’ya haddini bildirmektir. Bizler ise binlerce kilometreden gelen Rusya’nın bombalamalarına sadece bakıp izliyoruz.

Kendimizi kandırmayalım artık beyler. Dış işlerde ve güvenlik bürokrasisinde başarısızlığa uğradık. Türkmen dağı düşüşüne hangi kurum ya da şahıslar sebep olduysa acilen görevden alınmalı ve yerine alanında daha deneyimli isimler geçirilmelidir. Bu hamleleri yapmaz isek Büyük Türkiye kaybederiz.

Güney cephemizdeki kuşatmayı kırmak zorundayız. Kırmaz isek küresel güçlerin Ortadoğu da çizdiği haritayı kabullenmiş oluruz. En önemlisi de bu haritayla ülke bütünlüğümüzü koruyamayız

Lafı uzatmayacağım. Türkmen dağı düşerse, Türkiye’nin büyük devlet olma iddiası da düşer. Hem kendi bütünlüğünü tehlikeye sokan hem de kardeşinin düşüşüne engelleyemeyen bir gücüde hiç kimse ciddiye almaz.