Türkiye neden hedefte?

Çocuklarımıza anlatalım... Akılları erdiği günden itibaren bütün Türkiyeliler bilmelidir ki,

1) Türkiye bütün dünya emperyalistlerinin iştiha alanıdır...

2) Türkiye dünyanın en güzel coğrafyasıdır...

3) Türkiye dünyanın en zor coğrafyasıdır...

4) Türkiye dünyanın en stratejik yeridir...

5) Türkiye İslâm âleminin kalbidir...

6) Türkiye, Türk dünyasının (hasseten esir Türk illerinin) ümit kapısıdır...

7) Türkiye bütün dünya mazlumlarının istinadgâhıdır...

8) Türkiye dünyanın en eski yazılı tarihine sahip milletinin yaşadığı yerdir..

9) Türkiye (kadınıyla-erkeğiyle) savaşabilecek nadir milletlerdendir..

10) Türkiye halifeliğin merkezidir, arızî dönem ergeç bitecek ve birgün yeniden İslâm halifesi bu topraklardan, bu Ehl-i Sünnet milletin arasından çıkacak ve İslâm dünyası başsızlıktan kurtulacaktır..

11) Türkiye’yi hafife almak büyük bir hata olduğu kadar en büyük densizliktir..

12) Türkiye bugün karnı toklar ülkesi gibidir lâkin aç kalsa da savaşma azmini kaybetmeyecek bir potansiyeli, bir güçlü ruhu vardır. Atalarından kahramanlık tevarüs etmiş bir millettir..

13) Türkiye sevdiği bir liderini asla kimseye ezdirmez, onu sonuna kadar korur ve kollar, ona laf söylettirmez, sonuna kadar destek olur..

* * *

Bu maddeleri hayli uzatabilirim, eksik bıraktığımın farkındayım ancak sanıyorum maksat hasıl olmuştur..

Şimdi söyleyin dostlar...

Böyle bir ülke ve böyle bir millet emperyalist kötülerin hedefi olur mu olmaz mı? Böyle bir ülkeye her türlü namussuzluğu yapmak için bu domuzlar birliği her türlü hainliği, pisliği yaparlar mı yapmazlar mı?

Geçenlerde bir sosyal medya paylaşımı vardı. Gûya bir Batılı aydına 24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimlerini ve adaylarının durumunu sormuşlar... Recep Tayyip Erdoğan hakkında anlatılanları dinleyen ve bunların doğruluğuna kendisi de kanî olan Batılı aydın demiş ki:

“Muhalefette kalan yüzde 48 küsur rehabilite edilmeli, psikolojik sorunları olabilir..” Böyle bir muhavereyi nüktedan biri uydurmuş olsa da hoşuma gitti. Çünkü sahiden de durum böyle...

Yani bendeniz de aynı kanaatteyim ve elan da; muhalefet adına yazılanlara, sosyal medyada ve sair platformlarda dile getirilenlere bakıyorum da ancak zihinsel engelli veya psikopat kişiler bunlar gibi, bu kadar zeka özürlü şeyleri düşünebilir.

Yahu sen ülkeyi yönetsin diye bir adamı aday göstermişsin, genel başkanın aday olup rezil olmaktan korkmuş sinmiş onun arkasına...

Sonra o kişi partinin yıllardır görmediği bir oy nisbetini yakalamış ve haklı olarak “genel başkan olmalıyım” diyor. Sen yeterli imza da toplanmış olmasına rağmen bin türlü alavere dalavere ile “HAYIR parti benim” diyorsun...

Koltuğuna tüküreyim senin... Bu ülke senin koltuğundan daha mı kıymetsiz behey nádân? Türkiye sizin gibi bir muhalefeti zaten istemiyor... Yiyin birbirinizi ve tamamen tükenin inşá’allah..

Muhterem Türkiyeliler, görüyorsunuz işte, bugünlerde maddî manevî büyük bir savaşa hazırlanıyoruz. Allah aşkına ágâh olun, birlik olun, asla tefrikaya izin vermeyin. Zafer inananlarındır... 07.08.2018