Oldukça şaşırtıcı değil mi? Arada 10.137 km mesafe varken Türkiye ABD'nin ulusal güvenliğine nasıl tehdit olabilir? Olabiliyor maalesef! Çünkü İşgalci, istilacı, yayılmacı, sömürgeci, emperyalist, katil ve soykırımcı ABD güneyimizde, hemen burnunuzun dibinde ve Suriye'de komşumuz… 

Oldukça şaşırtıcı değil mi? Arada 10.137 km mesafe varken Türkiye ABD'nin ulusal güvenliğine nasıl tehdit olabilir? Olabiliyor maalesef! Çünkü İşgalci, istilacı, yayılmacı, sömürgeci, emperyalist, katil ve soykırımcı ABD güneyimizde, hemen burnunuzun dibinde ve Suriye'de komşumuz…

Amerikan Başkanı Biden, 08/10/2021 tarihinde yaptığı bir açıklamada, Türkiye'nin kuzey Suriye'de PKK/PYD/YPG/SDG''ye karşı yaptığı operasyonların DEAŞ'la mücadele azmine zarar verdiğini ve ABD'nin ulusal güvenliğine tehdit oluşturduğunu kaydetti. Çok çarpıcı değil mi?

Dünyadaki tüm terör örgütlerinin(PKK/PYD/YPG/SDG, FETÖ, DEAŞ, BOKO HARAM, EL ŞABAP, EL KAİDE, ASALA, DHKP-C, KESNİZANİ, TAHİRÜL KADİRİ…) kurucusu, besleyicisi, destekçisi ve hamisi ABD'dir. Yeryüzü işgalcisi ve istilacıdır. Dünyanın tek süper gücü, askeri ve nükleer kapasitesi bağlamında dünyadaki tüm savaş, katliam ve soykırımlardan; yoksulluk ve açlıktan; siyasi, sosyal, ekonomik, askeri, demografik ve sosyolojik sorunlardan; küresel ısınma, çevre ve iklim sorunlarından ABD sorumludur. Dünyayı ve çevreyi, doğayı en fazla kirleten ve anlaşmaları (Kyoto Protokolü) imzalamayarak sorumluluk altına girmeyen de yine ABD'dir.

Dahası var. ABD soğuk savaş döneminde ve sonrası süreç ile birlikte günümüzde dünyayı 7 bölgeye ayırarak buralarda komutanlıklar kurmuş, kara-hava-deniz güçleri bulundurarak, bu askeri üslerde Amerika dışında 274.000 asker istihdam etmektedir. Bu komutanlıklar Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Afrika, Ortadoğu (CENTCOM-Merkez komutanlığı), Asya ve Pasifik komutanlıklarıdır. Anlayacağınız dünyanın her yeri ABD işgali altında. Gerçek bu!

Ancak, uluslararası ilişkilerin, adalet ve dürüstlüğe dayanmayan, genel-geçer yanlış bir gerçekliği ikliminde güç, çıkar ve iki yüzlülük ilkeleri, tüm dünyanın ABD işgali altında olduğu gerçeğini (Kral çıplak) gizlemeye yetmektedir. Şimdilik, bugün için…!!!

ABD sen ne menem bir şeytan ve haydutsun! Senin yatacak yerin var mı?

Cehennem ateşinin yakıtının, dünyayı ve insanlığı cayır cayır yakan, sen olacağından haberin var mı? Allah büyük! Allah'ın adeleti kıldan ince, kılıçtan keskin!

ABD soykırımcılığı ve yakıcılığı çerçevesinde reel tablo bu iken, acı gerçeklik ortada iken bütün dünyayı işgal eden, her yerde terör örgütlerini destekleyen, burnunuzun dibinde 10.137 km öteden gelerek PKK/PYD//YPG/SDG terör örgütü üzerinden Suriye'nin kuzeyinde İsrail'e kardeş terörist devlet kurmaya çalışan, Türk asker-polis-güvenlik görevlileri ile Türk Vatandaşlarını PKK/PYD/YPG/SDG'ye katlettiren SEN; bütün dünyaya, Ortadoğu'ya ve Türkiye'nin ulusal güvenliğine tehdit ve tehlike oluştur muyorsun da uluslararası hukuk, meşru müdafaa kapsamında sınırları içinde ve dışında egemenliğini, sınırlarını ve vatandaşlarının can ve mal güvenliğini korumak amacıyla terörle mücadele eden Türkiye mi ABD'nin ulusal güvenliğine tehdit ve tehlike oluşturuyor???!!!...

Yansın ABD!

Yıkılsın EMPERYALİZM!

Batsın SİYONİZM!

Çöksün YAYILMACILIK!

Dağılsın bebek katili, soykırımcı, adaletsiz BM DÜZENİ!!!

Yaşasın doğacak adaletli ve demokratik YENİ DÜNYA DÜZENİ!

…!!!???

Saygı ve selamlarımla…