15 Temmuz Cuma günü vahim bir olay yaşadık.

15 Temmuz Cuma günü vahim bir olay yaşadık. Küresel güçler FETÖ’yüde maşa olarak kullanarak bu aziz millete darbe girişiminde bulunmuştur. Aziz milletimiz ve kolluk kuvvetlerimizin seferberliği ile bu girişimi atlattık. Şükürler olsun.

*

Evdeki hesapları çarşıya uymayan küresel güçler şimdide Türk ekonomisi üzerine ‘’Ali cengiz oyunları’’ oynamaya niyetlendiler. Bu oyunlarını ilk denemesini S&P ile yaptı. Darbe olmayınca huysuzlaşan S&P Türkiye’nin kredi notunu negatife düşürdü. S&P başlattığı huysuzluk sinyalleri, ülkemizin üzerine ekonomik bir savaşta açtıklarının açık göstergesidir. Halk tabiriyle ben bu uluslararası kuruluşa sıpa diyorum. Sıpa gibi küresel piyon kuruluşları oyunlarına devam edeceklerdir.

*

Küresel sermaye selektör yapmaya Moody’s ile devam etti. Darbe destekleyicisi moda geçen küresel derecelendirme kuruluşlarından Moody’s 17 Türk bankasını negatif izlenmeye aldı. ‘’Ne oluyor ‘’demeyin sakın… Her şey açık açık belli silahla ile yapamadıkları darbeyi, para üzerinden yapmaya çalışacaklar.

*

Ekonomik darbelerinde bir anda olacağını sanmayın. Bu ekonomik terör örgütlerinin en büyük özelliği de saman altından su yürütmektir. İçten yıkmaya başlarlar. Sen yıkılınca anlarsın.1980, 1994,2002 de IMF ile yaptığımız stand by anlaşmaları ile ekonomimizin temellerini sarsmışlardır. Dümeni ne kadar da düzeltmeye çalışsak açıklar bilinmektedir. Ülkemizde nasıl darbeciler etrafımızı sessizce sarmış biz sonradan anladık ise ekonomik örgütlerde içeride sessizce beklemektedir. IMF gibi küresel çetelerin maşası olan kurumun bizzat temsilciliğinin de Türkiye’de olduğunu unutmayalım. Bu temsilcilikler Türkiye’nin iyiliği için açılmadı herhalde gerisini siz düşünün. Bunun için mantıklı bir şekilde onlar oyunu nasıl kuralıyla oynuyorlarsa bizlerde bu oyunu bozmak için oyunu kuralınca oynamamız lazım. Onlar saman altından su yürüttüklerini sanacaklar ama biz onların kuyularını kazıyor olmamız lazım.

*

Bu süreçte dost ve düşmanı iyi ayır etmeliyiz. Özellikle ülkemizde küresel sermayenin maşası, milli ve yerli sermaye maskesi takanlara dikkat etmeliyiz. Bunları bu süreçte not edip içimizden arındırmalıyız.

*

Türk ekonomisine darbe vuracak çetelere en büyük cevabı onların istediği tüketen ekonomi modelinden çıkıp hızlıca üreten, yerli ve milli ekonomi modeline geçerek vereceğimizi inanıyorum.