PKK, bu ülke için ne denli beka sorunuysa fazlası yok HDP’de o kadar beka sorunudur. Kendi tabanını devletimizden, birlik ve beraberliğimizden koparmak için çalışmaktadır. 

HDP, PKK'nın siyasi kanadı gibi hareket etmekten vazgeçmedi, vazgeçmiyor.

PKK'dan emir alan, siyasi statüsünü hep terör örgütü için kullanan HDP, TBMM kürsüsünden Türkiye Cumhuriyeti'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini sözde 'Kürdistan' olarak tarif edecek kadar hain bir yapılanmadır.

PKK, bu ülke için ne denli beka sorunuysa fazlası yok HDP'de o kadar beka sorunudur. Kendi tabanını devletimizden, birlik ve beraberliğimizden koparmak için çalışmaktadır.

İnsan ve uyuşturucu kaçakçılığı ile haraç gibi yasadışı kaynakları kullanan, Türkiye düşmanları için çalışan, çocukları zorla dağa götüren PKK ile ilgili daha önce yazdığım yazılarda hep HDP'ye de dikkat çektim.

Önerimde 'Parti açarken yasa ile PKK, FETÖ, DHKP-C gibi örgütleri terör örgütü kabul ettiğinin beyan edilmesini gerektiren bir düzenleme yapılamaz mı?' sorusuna yanıt ararken konuştuğum Av. Cüneyt Toraman'dan edindiğim bilgiler ile hem bunun olacağını hem de şu an var olanlardan da devlet tarafından belirlenen terör örgütlerini tanımadığını ve karşısında olduğunu taahhüt etmesinin mümkün olduğunu öğrenmiş oldum.

Her fırsatta tekrarladığım önerimi yineliyorum. Bu önerimi tekrarlamamı gerektiren son olaysa HDP'nin bir kez daha PKK'nın partisi olduğunu göstermesi oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin Irak'ın kuzeyinde terörist hedeflere yönelik başlattığı Pençe Kilit Operasyonu, teröristler ile birlikte HDP'yi de zıplattı.

Savaşa karşılarmış. Bir ülkenin terörle mücadelesine arsızca savaş diyen HDP'liler hadsizliği de öyle bir ele aldılar ki CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun operasyona destek paylaşımına, "Muhalefet liderinin verdiği tepkiye bakar mısınız? Sizin Kürt sorununa çözümünüz bu mu?" diyebildiler. Bu konuma onları getiren CHP'nin politikaları oldu o da ayrı bir konu!

Şimdiye kadar en başarılı sonucu veren terörle mücadele neticesinde dağa katılımlar azalırken örgütten de kopuşlar yaşanıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde 2021 sonu itibariyle PKK'nın yurt içindeki militan sayısının 150 civarında olduğunu aktarmıştı.

Sayın Bakan'ın da vurguladığı gibi PKK'sından FETÖ'süne bu kadar terör örgütleriyle uğraşan başka devlet yok.

PKK ve FETÖ işbirliği ile ülkemizde sürekli patlamalar yaşanırken geldiğimiz nokta büyük bir özverinin ve inanmışlığın sonucudur.

Şimdi yine çıkmış alçak bir teröristbaşı olan Duran Kalkan küstah bir tehditte bulunuyor.

'Operasyonlar devam ederse savaşı Türkiye şehirlerine taşıyacağız' diyen bu hainin açıklamalarından sonra Bursa'da cezaevinde çalışan infaz koruma memurlarını taşıyan servis aracına bombalı düzenekle yapılan saldırı sonucu bir infaz koruma memuru şehit oldu.

Bir gün sonra da İstanbul Gaziosmanpaşa'da TÜGVA binasının yanında bir patlama meydana geldi.

Suriye'de bulunan üst düzey PKK/ PYD/YPG terör örgütü mensuplarının talimatıyla, ülkemizde sansasyonel bombalı eylemler yapmak maksadıyla bir grup teröriste özel eğitim verilerek yasadışı yollarla yurda sokulacağı bilgisinin elde edilmesi üzerine ise Jandarma İstihbarat Komutanlığı'nın Suriye ve Şanlıurfa'da eş zamanlı yaptığı operasyon neticesinde biri Resulayn'da, diğeri ise Ceylanpınar'da bulunan teröristler çok miktarda patlayıcı ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Bir yandan bunlar yaşanırken utanmaz HDP'li Meral Danış Beştaş aracılığı ile infaz koruma memurumuzun şehit olmasından sonra barış naralarıyla mücadelelerinin bir kişinin bile saçının teline zarar gelmemesi olduğunu söylediler.

Çocuk mu kandırıyorsunuz siz? Ülkemizde terör saldırıları yapacaklarını söyleyen sizin Duran!

O saldırılar Allah korusun gerçekleşse bırak saç telini insan bedeni mi kalır ortada.

Siz çözüm sürecinde ve sonrasında ne olduğunuzu tescillediniz. Derdiniz vatanımızı bölmek.

Boşuna maval okumayın.

İçişleri Bakanlığı ve TSK'nın başarılı çalışmaları sonucu bildiğimiz, bilmediğimiz birçok terör girişimi engelleniyor, engellenecek.

Türkiye'de terörist sayısının azaldığını düşünürsek olası bir saldırıda HDP'nin desteği olması hiç şaşılacak bir durum değil.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi aracılığı ile kimler, nerelere yerleştirildi. Teröre destek vermek bir seçim değil suçtur.

Bu suçu sürekli işleyen HDP, Allah korusun bir saldırı olsa onun baş sorumluları arasında olacaktır.

Terör sorunu ile birlikte HDP sorununu çözmek için daha fazla geç kalınmamalıdır.

Sürekli tekrar ettiğim öneri umarım bu kez ciddiye alınır.