Taktım!

Anlaşılır gibi değil! Bu ülkeye zarar vermek istiyorsanız, önce kitabından, inancından soğutacaksınız diyenlerin,Osmanlı'nın yıkılış döneminde kaldığını düşünürdük!

Oysa müslüman var olduğu müddetçe, düşman ilan edilmiş!

Tehlikeli ilan edilmiş!

Barbar ilan edilmiş!

Edilmiş edilmesine de, eden kim?

Eden bizden değilse, sorun yok! Eden bizden görünüyorsa, sorun çok!

Peki itibarsızlaştırmaya niyetlenmiş, üzümün tadına bakmadan bağcıya kafayı takmış olana, yani bizden olduğunu söyleyene ne demeli!

Dili bizden, ruhu bilinmezde olana, ne demeli...

Yeterince düşmanı olan bu dine, bu devlete, bu millete, düşman olana ne demeli...

Diyeceksiniz ki nedir size bunları yazdıran?

Nedir sizi bu denli üzen?

Efendiler;

Diyanet İşleri Başkanlığına kafa takanlara taktım bu aralar!

Din elden giderse, millette gider diyenlerin tuzaklarına,kurgularına,düşmanlığına taktım!

Camiyi seviyesiz söylemlerle, iğrenç karşılaştırmalara sokanlara taktım! Dine saldıran, diyanete saldırana bakıp, adam olmayanlara taktım! Diyanet İşleri Başkanlığı gibi bir kurumu,azılı terör örgütüyle eş tutan,terör sempatizanlarına taktım! Devlet için Reise, Din için Reise takanlara,taktım!

Fetöden boşalan koltuklara üşüşenlere, oysa ki biz vardık diyen medyacı geçinenlere, cemaatçi, tarikatçı takılanlara taktım!

Biz diyanetten daha iyisini yaparız deyip,devlet eliyle din icra edilmez diyenlerin,hep bana, hep bize, demelerine taktım!

Maksadın din tüccarlığı olduğunu gözümüze soka soka, dini maddeye çevirmeye çalışanlara taktım!

Bir tarafta Amerika uşağının hainliğine, bir taraftan Rus uşağının, ne zaman hainlik yapacağına taktım! İki cemaat,iki satılmışlık filminin birini izledikten sonra,ikincisi olan,son perdesine taktım!

Devleti milletten, milleti dinden, dini edeb ve hayadan arındırıp, insanı ceset haline getirmek isteyenlere, taktım!

Gençleri camiden soğutup, din canavarı kesilenlerin,daha yok mu diyen sokak vaazcılarının,şimdide çocuklara tahammül edemedikleri taktım!

Rahatsız oluyorlarsa doğru yoldasınız deyip, ayrıştırıcı bir dille devleti germek isteyenlere taktım!

Milletin emanetini, millete ait olanı, kendi kasalarına kilitlemek isteyen,doyumsuz bencillere taktım! Din elden gidiyor deyip, dua okumasını dahi bilmeyen din tüccarlarına taktım!

Mescidi aksada okunan hutbenin ne anlama geldiğini idrak edemeden,ecdadın emanetini unutup,ecdadına, dini de, diyaneti de kendisinden ibaret görenlere taktım! Balkan coğrafyasındaki müslümanların çaresizliğini paylaşmaya çalışan Diyanetin yaptıklarını göremeyenlere taktım!

22 dile çevrilen yüce kitabımız Kuranı Kerim'i kendi dilinde bir kere olsun okumayanların '22 dile ne gerek vardı' demelerine taktım!

Camide çocuk sesine tahammül edemeyenlerin benzetme gafletine; 'hoca haksız değil' diyenlerin yer yüzünü mescid göremeyen sığ fikirlerine taktım!

Mangalda kül bırakmayan, Diyanet sendikaları içinde yetkili sendika haricinde şakşakçılıktan başka insiyatif alamayan yetkisiz sendikalara taktım!