Öylesi ilginç, bağnaz ve yobazlardan müteşekkil ve bir de bunların her türlü ve üstelik son derece şiddetli baskısı sonucu hiç bir sorunumuzu tartışamadık. Sözlerimiz ve söyleyeceklerimizi boğazımıza dizen...

Öylesi ilginç, bağnaz ve yobazlardan müteşekkil ve bir de bunların her türlü ve üstelik son derece şiddetli baskısı sonucu hiç bir sorunumuzu tartışamadık. Sözlerimiz ve söyleyeceklerimizi boğazımıza dizen, sorunlara kendilerinin izin vermediği bir bakış açısıyla ele aldığımız an feveran eden bu yobaz, bağnaz ve ilkel gürüh, sorunların ve hatta sorunun bizatihi kendisi durumundadırlar.

Kimi zaman çağdaşlık, modernite, laiklik, kemalizm, uygarlık ve kimi zaman da tarikat, sünnet, camia, cemaat, kafir, küfür, zındık gibi kavramlar ile vurup kol ve kanadımızı kırdılar. Gerek dinsel ve gerekse çağdaş kavramların tinercileri olan bu nevzuhur kitle, ağırlıkla poje olmalarının yanı sıra kimi zaman da saflıktan kaynaklı köleliğin gönüllü erleri olarak karşımıza çıkmaktalar.

Evet, bu bağnaz ve yobaz kitlenin baskısı sebebiyle yazımızın başlığında ki sıralamanın müstehcen, taciz ve tecavüz gibi daha bilimsel ve silsilesel yolu yerine mevcut sıralamayı tercih etmek zorunda kalmış durumdayım.

Vaaaayyy !

Demek, müstehcen kavramının etrafından dolanarak tacizciyi temize çıkaracak, tecavüze alan hazırlamak istiyorsun öyle mi !? cinsinden eleacuva sığmaz, akılla izahı mümkün olmayan ama insan ve toplum psikolojisi üzerinde son derece baskın ve etkili bir yaklaşımla karşı karşıya gelme olasılığımız, sorunlar ve gerekçelerine dair söylemek istediklerimizi, çözüm önerilerimizin katili olmaktadırlar.

Proje olduklarının özellikle altını çizmek istediğim bu kitle, çeşitli sivil toplum kuruluşu kisvesiyle arzı endam edişleri ve üstelik bu oluşumların kulak ve damakta bıraktığı son derece güzel bir tat, tını ve anlamları hasebiyle önemli bir kitle tarafından hüsnü kabul görmektedirler.

Bu hüsnü kabul sebebiyle son derece geniş bir alana yayılma imkanlarına sahip olmaları dolayısıyla etkinlikleri, bıraktıkları izleri ve yaptırım güçleri dolayısıyla diger bütün farklı ses, söz ve yaklaşımları, daha incecik dal ve budak halindeyken kökünden kesip kırmaya da müktedir güç odaklarıdırlar.

Müstehcen, taciz ve tecavüz arasında ki sosyolojik, fizyolojik ve psikolojik ilişki ve etkileşim hızına ve gücüne dair bir korelasyon kurmaya ve durumun gerekçeleri üzerine bir projeksiyon geliştirmeye kalkmak istediğiniz an başınıza nelerin gelebileceğini kestirmenin mümkün olmaması hasebiyle kala kalıyorsunuz bütün çözüm önerilerinizle olduğunuz yerde.

Bu bağnaz ve yobaz tinercilerin bütün toplum önünde ve üstelik hayasızca, insanfısca, vicdansızca ve bir daha başınızı kaldırmanıza da müsade etmeyecek şekilde üzerinize geleceği gerçekliği ve bu gerçekliğin yazar, çizer, düşünür üzerinde ki yıkıcı etkisi, sorunların telaffuzu, yazılması ve konuşulmasına da önemli ket vurmaktadır.

Hepimizin hergün ve sayısız kez karşı karşıa geldiği sosyal medya paylaşımları ve bu paylaşımların içeriğinde ki hayasızlığın sınırsızlığı üzerine iki kelam konuşmak ve yazmanın dahi imkansızlaştırıldığı bu ortam, yıkıcılığının ve hayasızlığının dozunu artırarak tüm toplum üzerin de değer namına var olan herşeyi ezip geçmektedir.

Zamanın ve mekanın tamamen anlamsızlaştırıldığı, küçücük çocukların değil sigara uyuşturucuyu dahi peynir ekmek gibi tükettiği, beyni ve düşünsel dünyası uyutulmuş ve uyuşturulmuş, fiziğinden evvel aklı, bilinci ve düşünsel dünyası iğfal edilmiş bu çocukların, fizikleri üzerine yapılmış girişime karşın verilmiş tepkilerin tatsız, tuzsuz, sahicilikten ve samimiyetten yoksunluğu üzerine iki kelam edemediğimiz ve iki satır yazamadığımız bir sürecin içerisinde bulunmaktayız.

Taciz ve tecavüzün üzerine kopalarılan kıyametin (!) alt yapısı doğru ve sağlıklı şekilde analiz edildiği zaman görülecektir ki koparılan bu vaveylanın altında binbir türlü sinsilik, kahpelik ve çirkeflik hesapları yatmaktadır.

Meselenin taciz, tecavüz ve sapıklıktan evvel daha fazla ve hatta sınırsız alan, eylem, özgürlük ve sorumsuzluk plan ve hesapları yatmakta ve bu cilalı kavramlar arkasına saklanmış Allahsız, izansız ve insafsız bir mantığın çocuklarımız, değerlerimiz ve haliyle ailelerimiz ve aile anlayışımız üzerinde ameliyat yapılmaktadır.

Mesele, taciz ve tacavüz olsaydı eğer bu millet, bu kavram ve faillerini bir daha dirilmemek üzere ve üstelik diri diri toprağa gömerdi de...!