BİZ HALA SURİYE'DEKİ GELİŞMELERİ ÇOCUKSU OYUNLAR OLARAK GÖRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Biz hala Suriye'deki gelişmeleri çocuksu oyunlar olarak görmeye devam ede duralım Suriye'deki iç savaş artık sadece Suriyelilerin savaşı olmaktan çıkıp Suriye üzerinden bölge haritalarının yeniden çizilmesi projesine dönüştü.
İRAN VE RUSYA TANKLARI KABE'YE DAYANABİLİR
Suriye'de yaşanan savaşta eğer İran-Rusya-Esed-PYD ittifakı başarılı olursa, Rusya'nın geçmişten bu yana sıcak denizlere inme hayali, İran'ın Müslüman ülkelerinde nufuzu ele geçirme isteği ve terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin devlet kurma arzusu başarıyla sonuçlanacak. Sırtını Rusya'ya dayayan İran'ın bir sonraki hedef ise tanklarıyla Kabe'ye dayanması olacaktır.
SUUDİLER TEHLİKEYİ ARTIK FARK ETTİ
Suriye'den sonraki adımın kendilerine olacağını fark eden Kral bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için 'karadan girmeye ben varım' diyerek İran tehlikesine karşı çareyi Türkiye ile birlikte hareket etmekte buldu.
UYUMAYA DEVAM EDERSEK SURİYE'DEKİ SAVAŞ YARIN TÜRKİYE'NİN İÇİNE KADAR TAŞINACAK
Türkiye'de ana ve yavru muhalefet hemen dibimizdeki savaşı çelik çomak işi olarak görmeye devam ede dursun, Suriye'deki sinsi planın Türkiye için nasıl bir sona sürükleneceğini bir alıntı ile gözler önüne sermek isterim. "Biz o savaşı Halep'te karşılamazsak, Kobani'den gelen saldırıları Cizre'de karşılamayı tercih edersek, Kamışlı'da yapılan hazırlıkları Nusaybin'de durdurmayı denersek yarın savaş Türkiye'nin yüzlerce kilometre içlerine kadar taşınacaktır." öngörüleri kulak ardı etmemeliyiz. Arkasını terör örgütü PYD'ye yaslayanların işaret ettikleri 'Nevruz'da göreceksiniz' dedikleri de tam da budur işte. İnanın hemen dibimizde yaşananlar hayal mahsulü olaylar değil.
Dün, PYD terör örgütü değildir diyen ABD bugün çıkıpta, "YPG’nin hareketleri çıkarlarımıza zarar veriyor" demesi Türkiye'nin dik duruşu ABD'yi çark ettirdi diyebilir ancak; ABD, demek istiyorki PKK'nın Suriye'deki uzantısına PYD'ye 'IŞİD bahene tıkır tıkır işleyen planımız şaheneydi başına buyruk hareketinde Türkiye'nin kırmızı çizgilerine dokunarak uyuyan Türkiye'yi uyandırıp, yeniden çizdiğimiz haritaların farkına varmasına zemin hazırladın...' demiş oluyor.
TÜRKİYE VURDUKÇA BİR YERLERDEN HEP AYNI SES GELİYOR
Türkiye artık farkına varmalı değil mi? Mehmetçik, YPG'yi vurdukça ABD, Fransa, Rusya, AB, BM, İran, YPG'ye vurmayı durdurun diye bağırıyor.
Bunların ne mal olduklarını az ya da çok biliyorduk lakin bizlerin içini acıtan ise İçimizdekilerin vurmayın demesi oldu.
ZORLU SÜREÇ ATLATILIR YETER Kİ ARKADAN VURULMASIN
Sözlerimi şöyle bitireyim. Paralel yapıya yakınlığıyla bilinen Emre Uslu, Türkiye'nin Suriye'deki savaşı müdahil olup olmaması konusunda bir tweet atmış "AK Parti trolleri önde savaşa giderse, Türkiye'nin savaşa girmesini desteklerim" demiş. Uslu'nun mesajına bir takipçi de "Sen merak etme pembe tezkereli bacım biz gideriz de siz arkadan vurmayın yeter" diye yazmış. Diyeceğim o dur ki biz bu pusulu havadan Allah'ın izniyle çıkarız yeter ki bizden dediklerimiz Türkiye'yi sırtından vurmasın...