Toplumsal sorunlara kulak vermek beni en mutlu eden konulardan biri. Geçmişte hatırlarsanız Sosyal medya Hesabım Twitter’dan da Bedelli Askerlik, EYT gibi konuları gündeme getirmiş destek vermiştim.

Toplumsal sorunlara kulak vermek beni en mutlu eden konulardan biri.

Geçmişte hatırlarsanız Sosyal medya Hesabım Twitter'dan da Bedelli Askerlik, EYT gibi konuları gündeme getirmiş destek vermiştim.

Bedelli Askerlik verdiğimiz girişimlerle ve gayretle gündeme gelmiş ve çıkmıştı.

Bugün de beni çok üzen ve toplumsal bir sorun haline gelen konulardan biri SÜRESİZ Nafaka.

Bu konu hakkında çokça şikayet ve talepler şahsıma iletiliyor ve halkın beklenti içinde olduğunu gördüm.

Bence haklılarda. Ölene kadar nafaka olmaz, olmamalı da.

Ayrılan eşlerin doğanın kanunu olarak yeni bir hayat kurması evlenmesi ne kadar doğalsa geçmişte yaşadıkları mağduriyeti ömür boyu başkasına yüklemekte bence bir o kadar anormal.

Twitter hesabımdan kulis bilgisi paylaşmıştım. Ankara ile yaptığım görüşmelerde ve kulis bilgilerinde edindiğim intiba SÜRESİZ Nafaka hakkında bir çalışmanın olduğu. Bunu Twitter hesabımdan da söz verdim gibi duyurdum.

Bu mağduriyetin giderilmesinin hükümetten beklendiğini ifada ederek en yakın zaman düzeltileceği kanısını da yürekten taşıyorum.

Her cezanın bir süresi olduğu gibi SÜRESİZ Nafakanın Süreli nafaka olarak değişmesinin halkın yararına olacağı kanısındayım.

İcralar bunlarla uğraşmamalı. Yeni bir hayat kuran insanların hayatına geçmişte yaşadıkları gölge etmemeli. Toplumsal huzur ve ailenin korunması içinde bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum.

SÜRESİZ nafakanın süreli nafakaya döneceğini umut ediyorum.

Sağlıcakla kalın…