Süper Lig'de ikinci hafta geride kaldı. Galatasaray yoluna ikide iki yaparak devam etti. Son şampiyon Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2 golle geçen sarı-kırmızılılar şampiyonluk için en büyük favorilerden biri olduğunu yine gösterdi.

Süper Lig'de ikinci hafta geride kaldı. Galatasaray yoluna ikide iki yaparak devam etti. Son şampiyon Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2 golle geçen sarı-kırmızılılar şampiyonluk için en büyük favorilerden biri olduğunu yine gösterdi. Son şampiyon Başakşehir ise bu mağlubiyetle 20-21 sezonunda 2'de 0 yaparak başlamış oldu.

Transferin flaş takımı Fenerbahçe, 9 kişi kalan ligin yeni ekibi Hatayspor ile 0-0 berabere kaldı. Taraftarlar oynanan durgun futbola sosyal medyada tepki gösterdi. Yorumcular ise teknik direktör Erol Bulut'un yanlış taktik ve kadro tercihi yaptığını savundu.

Beşiktaş evinde ağırladığı Antalyaspor'la 1-1 berabere kalarak 2'de 2 yapma şansını kaçırdı. İlk yarı oynadığı istekli futbolla golü bulan siyah beyazlılar, son 20 dakikadaki kötü futboluyla beraberliği zor kurtardı. Sergen Yalçın'ın öğrencilerinin bu sene yer alacağı sıra merak konusu.