SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, yeni sezona da Süper Kupa ile başlaması rağmen pek de havaya girmiş durumda değil. Sezonun açılış maçında ligin yeni ekibi Denizlispor'a 2-0 yenilen Sarı-Kırmızılılar, 2. hafta maçında da son dakika golüyle Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı. Özellikle Diagne'nin etkisiz futbolu, yeni transfer Seri'nin gördüğü kırmızı kart taraftarları çileden çıkardı. Falcao transferi olmazsa yönetimin işi zor.

Sezona fırtına gibi başlayan Fenerbahçe zorlu Başakşehir deplasmanından 2-1 üstün ayrılarak çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Özellikle Emre Belözoğlu ve Vedat Muriç takımda bir şeyleri oldukça değiştirmiş. Sarı Kanarya böyle devam ederse şampiyonluğun en büyük favorisi.

Beşiktaş ise evinde oynadığı Göztepe maçından 3-0 gibi rahat bir skorla ayrılmış gibi görünsede oynadığı futbolla futbolseverleri pek tatmin edebilmiş değil. Özellikle Boyd'un etkisiz kalması ve Dorukhan ve Atiba'nın sakatlığı Kara Kartal'da göze çarpan eksiklikler. Quaresma'nın gönderilmesi ise beklenen bir gelişme. Anlaşılarak, gönlü yapılarak gönderilmesi taraflı tarafsız herkesin temennisi...