Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne Belçika deplasmanından avantajlı sayabileceğimiz 1 puanla başlamıştı. Sahasında PSG'yi ağırlayan Terim'in öğrencileri, Fransız devini elinden kaçırdı diyebiliriz..


Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne Belçika deplasmanından avantajlı sayabileceğimiz 1 puanla başlamıştı. Sahasında PSG'yi ağırlayan Terim'in öğrencileri, Fransız devini elinden kaçırdı diyebiliriz. Paris ekibine 1-0 mağlup olan Galatasaray ligde de Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalarak taraftarlarını şoke etti. Terim'in kadro tercihleri sorgulanmaya başlandı.

6. dakikada yediği gol üzerine rakibinin kalesine adeta otobüs çekmesiyle sahasında Antalyaspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe'de ufak bir şaşkınlık yaşandı. Maçtan sonra açıklama yapan Ersun Yanal, "Ufak bir kaza yaşadık, şampiyon olacağız." açıklamalarında bulundu.

Lider Alanyaspor'u ağırlayan Beşiktaş ise, art arda yaşadığı puan kayıplarından sonra Atiba ve Burak'ın istekli oyunuyla evinde 2-0'lık galibiyetle rahat bir nefes aldı. Abdullah Avcı'nın istifa edip etmeyeceği konuşulmaya başlanmışken, siyah-beyazlıların bu galibiyetle bir yükseliş trendi yakalayabileceğini ifade edebiliriz.