SÜPER LİG KARIŞTI

Lider Başakşehir Sivasspor'a konuk oluyor. Üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrası puan farkının 2'ye inmesine sebep olan turuncu lacivertlilerde panik hakim. Eğer bu hafta da puan kaybı yaşarlarsa şampiyonluk yolunda ağır bir yara alacakları, büyük bir avantajı kaçıracakları kesin.

Haftanın bir diğer maçı, Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak derbi. Galatasaray ufak tefek puan kayıpları sonrasında Başakşehir'le arasındaki puan farkını eritti. Takipçisi Beşiktaş ise Şenol Güneş meselesini hallettikten sonra müthiş bir seri yakalayarak Galatasaray ile puan fakını 1'e, Başakşehir ile de 3'e indirdi. Her iki takım da kazanmak için her şeylerini ortaya koyacakları derbide gülen taraf şampiyonluk mücadelesinde Başakşehir'le çekişmeye devam edecek. Beraberlik iki takıma da yaramayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Ajax rüyası devam ediyor. Yüzlerce milyon euroluk oyunculu klüpleri adeta 'madara' eden Hollanda ekibi, deplasmanda Tottenham'ı da 1-0 geçti ve final yolunda önemli bir avantaj sağladı. Barcelona ise evinde Liverpool'u 3-0 yenerek, İngiltere'ye biraz daha rahat gitme avantajı sağladı. Messi 600. golünü kaydetti, attığı frikik golüyle adeta bir seyir şöleni yaşattı.