SÜPER LİG BAŞLIYOR


Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, yeni sezona Süper Kupa ile başladı. Akhisarspor'u 1-0 deviren Sarı-Kırmızılılar 3 kupayı birden müzesine götürmüş oldu. Forvet noktasında sıkıntı yaşayan Galatasaray'da Diagne'nin geleceğinin belirsizliği daha da göze çarpmış oldu. Öte yandan Muslera'nın maç sonrası Instagram paylaşımına 'Cimbombom' yazan Falcao, Abdürrahim Albayrak'ı da takip ederek 'geliyorum' mesajı verdi. Eğer Galatasaray Falcao'yu alırsa yeni sezonun favorisi olur.

Fenerbahçe'de transferler bitmiyor. Bir yeni transfer daha İstanbul'a geldi. Danimarkalı stoper Zanka... Fenerbahçe'nin onun yanına bir de eski yıldızı Kjaer'i alacağı söyleniyor. Milli takımda da beraber oynayan ikilinin uyumu Fenerbahçe savunmasını kuşkusuz güçlendirecektir, ancak gol yollarında kalite savunmanın aşağısında kalabilir.

Abdullah Avcı'nın başına geçtiği Beşiktaş ise, hafta başında yeni stoperi Ruiz'i renklerine kattı. 30 yaşındaki İspanyol oyuncu, yumuşak ve düzgün ayağıyla biliniyor. Oyunu savunmadan hatta kaleciden kurdurduğu bilinen Avcı'nın sisteminde, Victor Ruiz'in kilit adam olacağı düşünülüyor. Geçtiğimiz sezonlarda da sakatlıklar konusunda sık sık başı ağrıyan Beşiktaş'ta bu sezon daha başlamadan 8 sakatlık birden baş gösterdi. Sezon içerisinde de bu durum söz konusu olursa vay Kartal'ın haline...