İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmekte olan gezi davası ve 15 Temmuz darbe davasında Anayasal düzeni ihlal, Hükümete darbe teşebbüsü, Devletin gizli bilgilerini casusluk amacıyla elde etme suçlarından Soros çocuğu, emperyalist uşağı O.K.'ya ağırlaştırılmış müebbet hapis, diğer sanıklara da 18'er yıl hapis cezası verildi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmekte olan gezi davası ve 15 Temmuz darbe davasında Anayasal düzeni ihlal, Hükümete darbe teşebbüsü, Devletin gizli bilgilerini casusluk amacıyla elde etme suçlarından Soros çocuğu, emperyalist uşağı O.K.'ya ağırlaştırılmış müebbet hapis, diğer sanıklara da 18'er yıl hapis cezası verildi.

Joe'nin çocukları, Soros'un çocukları, Murdoch'ın çocukları Türk Milletinin azim ve kararı, iradesi ile seçilen Cumhurbaşkanını alçakça tehdit etmeye başladılar. Ağızlarından tükürükler saça saça, salya akıta akıta, hav havlara taş çıkartırcasına bir performansla hep bir ağızdan saldırıya geçtiler.

Batı yardakçıları ve yalamaları, mandacı ve himayeciler, emperyalistler, soykırımcılar organize bir şekilde içerden ve dışardan Türkiye'ye, iç işlerine, egemenliğine ve varlığına saldırmaya başladılar. Yargının tarafsız ve bağımsız olmadığını, haksız ve hukuksuz bir karar verdiğini, Soros çocuğunun derhal salıverilmesi gerektiğini söylüyorlar.

Türkiye, Batı ve himayecilerinden PKK/PYD/YPG/SDG ve FETÖCÜ teröristleri isteğinde, hukukun işletildiği, yargıya müdahale edilemeyeceği, yargının bağımsız ve tarafsız olduğu yönünde cevaplar verildi hep, Türkiye'ye. Suçlular ve azılı teröristler Türkiye'ye asla verilmedi, aksine himaye edildi.

Abdülhamid askeri darbe ile indirilirken,

Menderes darbe ile indirilirken ve iki bakanıyla birlikte idam edilirken,

27 Mayıs 1960 askeri darbesi, 20 yıl boyunca, her yıl demokrasi bayramı olarak kutlanırken,

12 Eylül 1980'de Ordu Yönetime el koyarken, kendi çocukları darbe yaparken,

Özal zehirlenirken,

Erbakan 28 Şubat post-modern askeri darbesi ile indirilirken, Erbakan'ın iki partisi kapatılırken, başörtülüler üniversitelere ve kışlalara sokulmazken,

İmam-hatiplerin orta kısımları kapatılırken,

Üniversite sınavında imam-hatip mezunlarına uygulanan katsayı adaletsizliği söz konusu iken,

2008'de iktidar partisine kapatma davası açılırken,

Dibine kadar zulüm varken, zalimler, mandacı ve himayeciler at oynatırken…

İçerde ve dışarda Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğundan, kanun ve kurallar manzumesi olduğundan, yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığından, yargının verdiği kararlara herkesin saygılı olması gerektiğinden bahsedenler;

Batı bize müdahale etsin, Batı bize demokrasi getirsin diyenler,

Osmanlı Türkmenleri katletti, Devlet Ermeni soykırımı ile yüzleşmeli, Devlet seri katil, PKK/PYD/YPG/SDG terör örgütü değildir, topraklarını savunan bir örgüttür diyenler,

Haçlı-Siyonist ittifakının uşakları, emperyalist maşaları,

İslam ve Türkiye düşmanlarının çanağını haysiyetsizce yalayanlar,

Sahte demokrasi sevdalıları ve sahte adalet savunucuları;

Soykırımcı Batılılık delisi ve Batı yardakçısı sahte Devlet adamları ve sömürge aydınları;

Emperyalist uşağı ve Soros çocuğu ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılınca Türkiye'de hukuk, hak, adalet yok; bağımsız ve tarafsız yargı yok; yargıya talimat veren Cumhurbaşkanını yargılayacağız, mahkum edeceğiz, hesap soracağız deyip; içlerinde biriktirdikleri görülmemiş tüm kin, nefret ve intikam duygularını orta yere kusan; İslam ve Türkiye düşmanlarına, Haçlı-Siyonist ittifakına, işgalcilere ve onların köpekleri PKK/PYD/YPG/SDG, DHKP-C, MLK-P, FETÖ'ye aynı ve kin ve düşmanlığı göstermeyen, bunlara minnoş olan; mandacı ve himayecilerin ve satılmışların bu yaptıkları tarihteki ilk alçaklıkları ve hainlikleri değildir!

Dün vardı, bugün de var, yarın da olacaktır. Bitmeyecektir.

Ancak, nihayetinde Vatanseverler Vatan hainlerine galebe çalacaklardır.

Kartallar ordusu, leş kargalarının kökünü kurutacaklardır! Yüce Yaradan'ın izniyle!

Saygı ve selamlarımla…